Skip to main content

Clara i rødt og hvidt

Af 12. april 2017december 26th, 2018Nyhedsarkiv

12-04-2017

Clara i rødt og hvidt

GOGs Clara Thomsen i landskamp i Vamdrup

 

GOG/Oures højre back Clara Thomsen spillede i aftes landskamp for det danske U17-landshold.

 

Clara gjorde det rigtig fint i den rød-hvide trøje, og hun scorede blandt andet tre mål, og Danmark vandt med 20-19 over Rusland.

 

Se DHFs referat af kampen her:

 

Der var tale om tempofyldt kamp, da Danmark tog imod Rusland i Arena Syd i Vamdrup tirsdag aften. U17-pigerne kæmpede for sagen og fik en kneben sejr på hjemmebane.

 

U17-landstræner Flemming Dam Larsen kunne fortælle følgende om kampen:

 

”Det var en meget tempofyldt kamp masser af hurtige aktioner og god fysisk. Det var også en forsvarskamp, hvor målvogterne på begge hold bød ind med gode redninger. Vi kommer foran 2-0 efter fem minutter, men så kommer russerne godt igen. Vi skal slide lidt i det i første halvleg, hvor vi går til pause bagud med to.

 

Selvom vi brænder en del på en dygtig russisk målvogter, så får vi igen overtaget efter pausen. Vi holder Rusland nede på 19 mål, hvilket jeg er meget tilfreds med. Nu skal vi være bedre i afslutningerne i morgen og ellers arbejde videre med vores 3-2-1-forsvar,” afslutter landstræneren.

 

I morgen tager Danmark igen imod Rusland. Denne gang i Lillebælthallerne i Middelfart. Kampen starter kl. 19.00, og du kan købe billetter i døren.