Skip to main content

Brutalt og vildt

Af 29. april 2017december 26th, 2018Nyhedsarkiv

29-04-2017

Brutalt og vildt

U14-drenge vandt to DM-kampe på samme dag

 

 

GOGs U14-drenge er til DM i Voel. Ved Silkeborg.

 

Først kamp var mod nummer et fra Sjælland, Herlev/Hjorten. Det var ventet, at det ville blive en lige og spændende kamp. Det blev det – ikke…

 

GOG lagde frygtindgydende fra land. Det blev 5-1 til de gule, før nogen kunne nå at sige Herlev/Hjorten, og det fortsatte.  

 

De gule drenge blev ved med at trække fra. De første 5, 10 og 15 minutter var næsten lidt brutale. GOGs maskine kørte fremragende. Der blev produceret chancer på chancer på chancer. Og Herlev/Hjorten kunne ikke trænge igennem GOGs forsvar. Den blev både 5-1, 9-2 og 15-4 ved pausen. Og så var den kamp vist sat på plads. Lidt brutalt.

 

Anden halvleg kunne naturligvis ikke blive lige så fantastisk, men GOG fortsatte nu. Alle mand. Over hele linjen. Alle markspillere. Begge målmænd. Havde ære af sejren på voldsomme 25-15 over Herlev/Hjorten.

 

Sikker sejr i første kamp. Næsten brutalt.

 

Den næste blev vildt spændende. Den var mod Skanderborg, og de to  hold har tidligere spillet drabelige opgør. Som U12’ere mødtes de i DM-semifinalen. GOG vandt med en. Og tidligere i år spillede de uafgjort til GOG Cup. Det blev lige så lige denne gang.

 

De grønne fra Skanderborg kom ellers foran med 3-0. GOG storbrændte i de første fem-syv minutter. Men så rykkede GOGerne. Helt til 3-3. Og GOG foran med 6-5. Resten af halvlegen var helt lige. Og det endte 9-9 ved pausen.

 

Det fortsatte lige i anden halvleg. Helt lige. Frem til 13-13. Så slog GOG et lille hul: 17-15. Men Skanderborg slog tilbage. Og det var lige igen. Men til sidst trak GOG det længste strå og vandt med 21-19.

 

En helt vildt spændende kamp fandt en vinder, og GOGs to sejre betyder, at holdet nu reelt skal spille “finale” mod ØBG Silkeborg, som også vandt over både Herlev/Hjorten og Skanderborg i løbet af lørdagens kampe.

 

Til lykke til alle GOGs U14 drenge 1 spillere, til lykke til træner Kenneth Østbjerg og til assistent Kristian Kildemand. Og til lykke til hele GOG Håndbold.

 

Pøj-pøj i morgen, drenge. Sov godt… 🙂