Skip to main content

Brødre og fætre i kamp – mod hinanden

Af 3. november 2014december 28th, 2018Nyhedsarkiv

03-11-2014

Brødre og fætre i kamp – mod hinanden

GOGs 2. division mødte Korsør – med Kildelund på begge hold

GOGs 2. divisionsherrer var i weekenden på Sjælland for at spille mod Korsør/Slagelse, og det blev en helt jævnbyrdig kamp – med rigtig meget mere end bare point på spil.

 

Der var nemlig “Kildelunder” på begge hold. Der var brødre og fætre i kamp – mod hinanden. Og der var fight og kamp til sidste sekund – før afgørelsen faldt.

 

Begge hold spillede en solid forsvarskamp, hvor der blevet givet og taget i begge ender. Ingen havde vist noget at lade de andre høre. Der bliver gået til den.

 

Kampen sluttede med en sejr på 29-28 til GOG – og det endda på trods af, at de gule var bagud med 24-27. Strålende målmandsspil i slutfasen og sikre scoringer i den anden ende – endte med at afgøre kampen til GOGs fordel.

  

Mads Kildelund, som spiller for Korsør/Slagelse, må altså leve med, at det er resten af familien, der kan hovere for en stund. Men alle Kildelunderne gjorde det godt i kampen, så familie-båndene holder helt sikkert til det.

 

Keld Vilhelmsen GOG-tropper har nu vundet tre ud af de første fem kampe i 2. division, og GOG ligger dermed lunt på en 4. plads i rækken.