Skip to main content

Bravt kæmpet af U12 drenge 2

Af 8. december 2014december 28th, 2018Nyhedsarkiv

08-12-2014

Bravt kæmpet af U12 drenge 2

SUS-drengene var fysisk overlegne – men GOG-knægtene sloges

Bravt kæmpet, U12 drenge 2

 

Drengenes træner, Kasper Jørgensen, kunne ikke være ved sidelinjen til dagens kamp, og endvidere stod holdet uden sin målmand, Mads.

 

Rie, træner/holdleder, kæmpede på sidelinjen i bestræbelsen på, at drengene kunne spille op med pulje 2’s førende hold, SUS, som var dagens modstander, og som på fysikken var GOG-drengene klart overlegne. Det var da heller ikke mangel på fight fra GOG-drengens side som fejlede noget, og der blev også vist prøver på godt sammenspil og gode individuelle præstationer.

Marginalerne var desværre ikke på vores drenges side, og udnyttelsen af mange chancer var ikke optimal – samtidig med, at SUS fik alt for mange ’lette’ mål.

Det blev til et nederlag på 9 mål (13-22), men ingen tvivl om, at vi vil se de seje drenge være oppe på hesten igen næste søndag og klar til sidste turneringskamp inden jul, og det bliver med garanti med speederen i bund og kun en vej, fremad!

Indtil da, vil der nok være fokus på at få mere fart i bolden – komme i fart og blive spillet i fart – samt fokus på forsvarsarbejdet.

 

Peter