Skip to main content

Annette Knudsen blev smidt ind under bruseren af pigerne

Af 20. april 2015december 28th, 2018Nyhedsarkiv

20-04-2015

Annette Knudsen blev smidt ind under bruseren af pigerne

GOG U16 pige 2 vandt efter forlænget spilletid finalen i 1. division B

Imens de bedste U16 piger var samlet til DM i Gudme, var der samtidig Sjællandske Mesterskaber i Slagelse i denne weekend. Her skulle GOGs U16 Pige 2 deltage – efter at de helt suverænt havde vundet 1 division B.

 

Der var 4 hold inviteret: Nummer 1 og 2 i de to udgaver af 1. division B. Og det var: Slagelse, Ajax, GOG og HIK. GOG skulle i første kamp møde HIK, og det var ikke noget køn kamp. GOG-pigerne vandt dog 26-24 – og dermed var finale pladsen sikret.

 

Finalen var dermed GOG-pigernes fjerde i år. GOG U16 pige 2 har godt nok vundet alle kampe i den løbende turnering i år både før og efter jul. Men i sæsonens foregående tre finaler har pigerne desværre haft trukket det korteste strå og tabt – to gange med mindst mulig margin. I Skjern JuleCup tabte de til Herning med 1, i pokalfinalen tabte de til HC Odense og til AGF Cup tabte pigerne med 1 til HEI/VRI.

 

Så i denne finale skulle det mønster helst ikke gentage sig.

 

Finalemodstanderne var Ajax – et hold som pigerne ikke tidligere havde spillet imod – og dermed kendte holdene slet ikke hinanden.

 

Med fin opbakning fra GOG-forældre var der også lidt modspil til Ajax´ ditto. Der var en god stemning, da kampen blev sat i gang.

 

Første halvleg blev en tæt affære, Ajax var meget hurtig i angrebet, de spillede bolden flot rundt, men GOG-pigernes fysik var ikke helt til at bryde igennem. Modsat havde GOG-pigerne svært ved at finde hullerne i et levende forsvar fra Ajax. Der blev givet og taget, og ingen af holdene var i stand til at skabe sig et forspring.

 

Så 10 – 10 ved pausen var mere end godkendt.

 

Anden halvleg var ikke stort anderledes, der blev igen givet og taget, men to meget kompetente dommere rystede ikke på hånden trods en del hjælp fra lægterne.

 

Ajax var bedst ude efter pausen, og det var GOG-pigerne, som i lange perioder kom til at hænge efter. Ajax fik en udvisning 5 minutter før tid, hvor GOG var bagud med 1. Men Ajax tog pusten fra GOG-pigerne og scorede lynhurtigt to flotte mål – og dermed var GOG bagud med tre.

 

3 minutter tilbage:

 

I vanlig stil rystede Anette Knudsen ikke på hånden, og der var ikke noget panik at spore – hverken hos hende eller hendes spillere. På forunderlig vis og med stor tro på hinanden lykkedes det at score de 3 mål og dermed få uafgjort i den ordinære spille tid.

 

Dermed sluttede den ordinære kamp 21-21. Kort tid til en puster og 2*5 minutter ekstra spilletid.

 

Første halvleg endte 23-23 – og dermed var der stadig spænding til det sidste.

 

Ajax begyndte anden halvleg med bolden og kom foran. GOG svarede hurtigt tilbage, og så var der en smule ”pause”, indtil GOG med kun et minut og 30 sekunder tilbage fik tilkæmpet sig et straffe. BUM. 25-24 og nu lugtede der af guld. Ajax smed bolden væk i næste angreb, og GOG løb op og scorede igen. 26-24 – med under 20 sekunder tilbage. Ajax fik pyntet til sidst, men kampen endte 26-25 til GOG-pigerne.

 

En helt vildt god håndboldkamp mellem to gode hold. En fornøjelse at se.

 

Et kæmpe tillykke til samtlige spillere, jeres fælleskab, tro på hinanden og evnen til ikke at bukke under, når der er fart på. Evnen til at stå sammen og løfte i flok. Det, og så jeres dygtige træner, har givet jer en helt igennem fantastisk sæson.

 

Gert Christensen.

 

PS: Og så smed pigerne ellers Annette Knudsen ind under bruseren…