Skip to main content

Alle GOGs trænere har været samlet til kyllinge-curling…

Af 24. oktober 2015december 28th, 2018Nyhedsarkiv

24-10-2015

Alle GOGs trænere har været samlet til kyllinge-curling…

Spørg din træner hvem der vandt…

Der var 30-40 trænere fra GOG håndbold – både trænere for de små og trænere for de store – som valgte at bruge hele fredag aften i hinandens selskab i aftes.

 

Først var der ungdomstrænermøde, så var der “fælles sening” af U14 pige 2 og U14 pige 1 under ledelse af Kristian Kildemand og Annette Knudsen. Og så var der fællesspisning med hyggeligt samvær og masser af faglig – og ikke-faglig – snak.

 

I løbet af aftenen var der også indlagt en konkurrence, som indebar, at trænerne skulle kæmpe om at blive den ukronede Gudme-konge i såkaldt “kyllinge-curling”.

 

Det vil føre for vidt at forklare, hvad det går ud på, og denne skribent nægter at fortælle, hvem der vandt, og hvem der ikke vandt… Spørg din træner…Det var i hvert fald meget uventet, hvem der røg hurtigt ud – og endnu mere uventet hvem der gik helt til semifinalerne og finalerne.

 

Aftenen var vellykket på alle måder, og den både hyggelige og fagligt udviklende håndboldsnak mellem trænerne sluttede først på den anden side af midnat.

 

Helt konkret blev det besluttet, at der inden længe skal inviteres til en hel lørdag, hvor alle GOGs trænere (og for den sags skyld også meget gerne spillere og ledere) skal mødes for at diskutere håndbold sammen i fællesskab. Under Robert Gertsen og Thomas Brandt Nyegaards styring.

 

Yderligere info følger. Men en dejlig aften i Gudme var det. Og maden var også go’!