Skip to main content

Ajax holdt på nul i 13 minutter

Af 5. april 2014december 28th, 2018Nyhedsarkiv

05-04-2014

Ajax holdt på nul i 13 minutter

Oure/GOG pigerne vandt idag med 30-16 (15-10) i Oure mod Ajax.

Oure/GOG pigerne mødte idag hjemme i Oure Idrætscenter Ajax fra København, som blev slået med hele 30-16 (15-10) i U-16 Pige ligaen.

 

Hermed kan holdet sikre sig billetten til DM med en sejr i næste runde mod Rødovre i GOG Arena søndag den 13. april kl. 17:00.

 

Der var god gang i scoringerne fra start, og efter fire minutter stod det allerede 4-2 til Oure/GOG, som herefter tog teten mod et Ajax-hold som manglede fire stamspillere.

 

Det skulle vise sig at Oure/GOG pigerne ikke på det tidspunkt var færdige med at gøre det onde ved københavnerne, som blot fire minutter senere var bagud med 7-2. Herefter blev tempoet skruet op på et niveau hvor ingen af de to hold helt kunne følge med, og det gav mange tekniske fejl. 

 

Tempoet blev dog sat ned igen, og det gav igen plads til flotte detaljer, og via flere Ajax-skud på stolperne kunne Oure/GOG gå til pause foran med 15-10.

 

Et af vores store mål i pausen var, at få optimeret vores forsvarsfase, jeg synes at de scorer for mange mål“, beretter træner Andreas Dahl, og han fortsætter “jeg synes at vi klarer det rigtig fint“, og dem må man sige, idet Ajax skulle 13 minutter ind i anden halvleg før de scorer deres første mål i halvlegen.

 

Det var generelt en meget tilfreds træner, som efter kampen havde stor ros til sine spillere.

 

Pigerne vinder kampen med 30-16, og er dermed meget tæt på DM, som i år foregår på Frederiksberg, og meget sandsynligt får deltagelse af begge Oure/GOG hold, såvel drenge som piger. Begge hold skal blot vinde deres næste kamp.

 

/Jens