Skip to main content

Af hjertet tak – til både trænere og ledere i ungdomshåndbold

Af 16. september 2016december 29th, 2018Nyhedsarkiv

16-09-2016

Af hjertet tak – til både trænere og ledere i ungdomshåndbold

GOG vil gerne invitere trænere og ledere på en komsammen under GOG Cup

Davs alle trænere og ledere til GOG Cup !

 

Først og fremmest skal I have et kæmpe stort ”TAK”.

 

”TAK” – fordi I er så dejlige mennesker med format og overskud. Sådan er de mennesker, der laver frivilligt arbejde for børn og unge nemlig. Så først skal I bare have et stort tak for alt det, I gør ude i jeres klubber til daglig. Og i denne weekend.

 

Dernæst skal I have et tilbud: I bruger jo netop hele jeres weekend på at tage jer godt af jeres energiske håndboldspillere. Så vi vil gerne tilbyde jer to timers fri og fred og ro og ”voksentid”. Til trænerkomsammen og ledertræf til GOG Cup.

 

Fra klokken 20.00 til klokken 22.00 lørdag aften, vil vi gerne byde jer på en kop kaffe, et glas vin, en øl eller en sodavand. Og vi vil også gerne tilbyde et stykke chokolade, en småkage og lidt chips. I selskab med alle de andre trænere og ledere.

 

Når I kommer, så kan I stille alle de spørgsmål, I har lyst til – den til stævneansvarlige Poul Syberg. Så vi kan gøre stævnet endnu bedre i næste sæson. Og når I har gjort det, så tager vi en fælles diskussion om både selve stævnet, de nye håndboldregler, tv-dækningen af håndbold – og omegn.

 

Med venlig hilsen

 

GOG Håndbold