Skip to main content

Årets Sybergpris gik til “redaktøren” på GOG Håndbolds site

Af 7. maj 2017december 26th, 2018Nyhedsarkiv

07-05-2017

Årets Sybergpris gik til “redaktøren” på GOG Håndbolds site

Malte Jäger fik årets prestigefyldte Sybergpris, og gaven var en badekåbe

For et par år siden stiftede GOG Håndbolds bestyrelse en ekstra pris, som går under navnet: Årets Sybergpris.

 

Den går til en, der har vist et ekstra-ordinært initiativ og ydet en ekstra-ordinær indsats på sådan nærmest en “Sybergsk” facon. Til ære for Poul Syberg.

 

I år gik prisen – lidt usædvanligt – til en spiller. Og så endda en U14-spiller. Den gik nemlig til Malte Brovall Jäger.

 

Den 14-årige GOG-spiller har i de seneste to sæsoner påtaget sig at lave GOG Håndbolds hjemmeside. Når trænerne eller holdlederne eller andre sender noget materiale til ham, så fylder han det på GOG Håndbolds hjemmeside, så alle medlemmer af klubben – og andre interesserede – altid kan se og læse om, hvad der sker i deres klub.

 

Det har i de forløbne sæsoner resulteret i 5-10 artikler om ugen, 25-50 historier om måneden og altså flere hundrede referater, notitser og små sager på en sæson. Så alle i klubben får glæde af, hvad alle i klubben laver.

 

Det er Malte Brovall Jäger, der har lagt de fleste af disse artikler på hjemmesiden og skrevet størstedelen af de artikler, som ligger på hjemmesiden.

 

Og for den indsats fik Malte Jäger altså “Sybergprisen” af GOG Håndbolds bestyrelse – overrakt af formand Niels-Erik Kildelund og med håndtryk af Poul Syberg.

 

Ja, og så fik Malte altså også en flot, rød badekåbe – som den Poul Syberg kan finde på at traske rundt i SEF Arena med, når han lige skal have varmen…

 

Til lykke, Malte.