Skip to main content

7 GOG spillere med U-landsholdet

Af 9. januar 2018december 16th, 2018Nyhedsarkiv

09-01-2018

7 GOG spillere med U-landsholdet

U20/19 landsholdet er på La Santa. Spillerne fortæller hvordan det går.

Landsholdets U20/19 Herrer er i disse dage på træningslejr på Lanzarote, nærmere det velkendte sportsresort Club La Santa. Hele syv GOG spillere er med på træningslejren som har til formål at øge træningsniveuet og lære hinanden bedre at kende. Hermed er de første forberedelser til sommerens slutrunde i Slovenien igang. 

 

De syv spillere fra GOG er følgende; Victor Bang, Andreas Magaard, Emil Lærke, Emil Jakobsen, Lukas Jørgensen, Mathias Gidsel og Frederik Bo Andersen. 

 

Spillerne fortæller hér om træningslejren og om hvordan det er at være på de varmere breddegrader;

 

“Målet er at få trænet igennem, få uppet den fysiske form og generelt bare have det hyggeligt socialt”. 

 

Drengene har været afsted siden d. 4 januar og der har indtil videre været massere af træning. Der bliver gået til den og én af årsagerne er at spillerne gerne vil vise sig fra deres gode side. 

 

“I håndboldtræningerne har der været rigtig god knald på. Der er blevet løbet meget og brugt mange kræfter, da folk gerne vil vise hvad de kan”. 

 

Dagene har været fyldt med aktiviteter. Spillerne står ud af sengen i fornuftig tid og så begynder træningerne. 

 

“I morges startede dagen kl 7:30 med lækker morgenmad her på Club La Santa. Efterfølgende stod den på en god haltræning fra kl 9-11. Bagefter var der fysisk aktivitet hvor vi blev delt i 2 grupper, hvor den ene gruppe skulle på vandet og den anden gruppe skulle spille Beach volley”. 

 

Efter træningerne har der været tid til at være mere afslappet og vejret er på landsholdspillernes side; “vejret var helt fantastisk i dag, så der blev badet og solet en hel del”. 

 

Som fortalt har træningerne været intense, men spillerne fortsætter med at “levere varen” til træningerne. Kvaliteten er stadig top og derfor bære træningerne osse præg af fokusområder på selve spillet;

 

“På trods af vi har trænet så meget, er kvaliteten ikke faldet, hvilket er rigtig fedt.
Der har været meget fokus på forsvar i midterblokken, på backs og generelt meget 2 mod 2, med en streg på backs. Her har fokus været positionering af forsvarsspillerne på stregen og den angribende back”.

 

Drengene beretter om fantastisk mad på resortet. Dagene har altid været præget af “lækker morgenmad” og “rigtig lækker aftensmad”. 

 

Træningslejren fortsætter indtil fredag d. 12 januar.

 

“Vi skal lave forskellige aktiviteter og træne”