Skip to main content

15 (femten!) GOG/Oure drenge udtaget til talenttræning

Af 11. september 2015december 28th, 2018Nyhedsarkiv

11-09-2015

15 (femten!) GOG/Oure drenge udtaget til talenttræning

Det er vildt men sandt. Der er 15 GOG/Oure drenge med til Øst-træning

Vi er nok vant til, at der er talenter i GOG Håndbold. Og vi er nok også vant til, at der er talenter på Oure. Og vi er nok også vant til, at der kommer meget godt ud af samarbejdet mellem GOG og Oure. Og at det kaster mange udtagelser af sig – til diverse udvalgte hold og landshold og talent-træning. Men det er dog alligevel ikke hverdagskost, at der er 15 ud af de 27 udtagne spillere til talenttræning øst, som er fra GOG, Oure eller GOG/Oure.

 

Det foregår fra den 25. til den 27. september, og det er så heldigt, at det er lagt i Svendborg… Og det er jo meget smart, når over halvdelen rent faktisk kommer fra lokalområdet – på den ene eller den anden måde… Til lykke til alle de mange drenge fra GOG og fra Oure og fra GOG/Oure. Ja, og til lykke til både GOG og Oure. Vi kan være stolte over, at vi er stand til både at tiltrække og udvikle nogle af de største talenter i håndbold-Danmark.

 

Drengene er:

 

August V. Allenberg, Frederik Bo Andersen, Jeppe Andersson, Victor Bang, Jeppe H. Hjorth Christensen, Mathias Gidsel, Frederik Hansen, Emil Jacobsen, Jens Kristensen, Emil Lærke, Andreas Magaard, Thorbjørn Nilsson, Jacob Quist, Ander Stuhr og Morten Wulff.