Skip to main content

15 (femten!) GOG/Oure drenge udtaget til talenttræning igen

Af 20. oktober 2015december 28th, 2018Nyhedsarkiv

20-10-2015

15 (femten!) GOG/Oure drenge udtaget til talenttræning igen

Det er vildt men sandt. Der er 15 GOG/Oure drenge med til Øst-træning

Vi er nok vant til, at der er talenter i GOG Håndbold. Og vi er nok også vant til, at der er talenter på Oure. Og vi er nok også vant til, at der kommer meget godt ud af samarbejdet mellem GOG og Oure. Og at det kaster mange udtagelser af sig – til diverse udvalgte hold og landshold og talent-træning. Men det er dog alligevel ikke hverdagskost, at der er 15 ud af de 27 udtagne spillere til talenttræning øst, som er fra GOG, Oure eller GOG/Oure.

 

Ja, der er naturligvis en masse af dem, som oprindeligt kommer en masse andre steder fra, og der er en pæn flok af dem, der har været i GOG og/eller Oure i længere tid. Uanset hvad så har de alle fået genvalg, så de er med, når der er Øst-træning fra den 6.-8. november i Sakskøbing. Til lykke til alle de mange drenge fra GOG og fra Oure og fra GOG/Oure. Ja, og til lykke til både GOG og Oure. Vi kan være stolte over, at vi er stand til både at tiltrække og udvikle nogle af de største talenter i håndbold-Danmark.

 

Og hvis der skulle være nogen, der i er tvivl – så siger vi naturligvis også et stort og hjerteligt til lykke til alle de klubber og alle de trænere, som spillerne kommer fra. Der er ikke skyggen af tvivl om, at der udføres et stort og flot og stærkt talentarbejde i mange klubber i Danmark.

 

Drengene er:

 

August V. Allenberg, Frederik Bo Andersen, Jeppe Andersson, Victor Bang, Jeppe H. Hjorth Christensen, Mathias Gidsel, Frederik Hansen, Emil Jacobsen, Jens Kristensen, Emil Lærke, Andreas Magaard, Thorbjørn Nilsson, Jacob Quist, Ander Stuhr og Morten Wulff.