Skip to main content

GOGs U14 drenge 2 vandt igen over DHG U14 drenge 1

Af 29. november 2015december 28th, 2018Hold, Nyhedsarkiv

29-11-2015

GOGs U14 drenge 2 vandt igen over DHG U14 drenge 1

GOGs U14 drenge 2. hold har nu to gange vundet over DHGs U14 1. hold

Den bedste U14 drenge række er lidt mærkelig i denne her sæson. Særligt her før jul.

 

For det første er der slet ikke nogen U14 drenge 1. division. Alle de bedste hold på Fyn er samlet i U14 drenge A. For det andet: GOGs U14 drenge 1 spiller slet ikke i den bedste række. De bedste U14 drenge fra GOG er så gode, at de har fået lov tli at spille U16 drenge 2. division.

 

Men resten af holdene på Fyn er altså samlet i U14 drenge A. Så hvis man er flink, så kan man måske sige, at disse hold kæmper om “fynsmesterskaberne før jul”  – hvis man altså ser bort fra, at U14 drenge 1 fra GOG ikke er med i rækken…

 

Hvis man siger det… Så kan man også sige, at GOGs U14 drenge 2. hold her i weekenden vandt “det uofficielle fynske mesterskab for U14 hold før jul”.

 

Fordi: I lørdags spillede GOG U14 drenge 2 – altså GOGs næstbedste U14 drenge – mod DHG 1 – altså DHGs bedste U14 drengehold. Det var også et topopgør om førstepladsen i den bedste række på Fyn før jul.

 

GOG-drengene kom godt fra start med et godt forsvar – og nogle gode første- og anden-bølge kontraer. Men den gode start holdt ikke helt ved. Det var svært at holde tilstrækkeligt tempo i spillet, og DHG er et godt hold, så DHG var foran med cifrene 12-11 ved pausen. 

 

GOG-drengene holdt dog hovedet højt i anden halvleg, og træner Kenneth Østbjerg valgte en lidt utraditionel opstilling i løbet af anden halvleg, og det endte åbenbart med at give bonus, da GOG vandt kampen med de helt lige cifre: 21-19.

 

Det sidste mål blev sat ind af Sebastian Lønberg, som fiskede bolden i et DHG-angreb og bragte GOG foran med to mål.

 

GOG U14 drenge 2 vandt også over DHG U14 drenge 1 til niveaustævnerne før jul, så lige nu kan GOGs 2. hold kalde sig det bedste hold på Fyn – altså lige bortset fra GOGs eget 1. hold :-).

 

Men det var ikke det i denne weekend for drengene… Dagen efter skulle de nemlig spille imod DHG 2 – altså DHGs andenhold. 

 

Det betød dog ikke, at det ville blive en nem kamp – bare fordi det var DHGs andenhold. For DHG 2 er altså lige nu et af de 7-8 bedste hold på Fyn før jul. Men alligevel kunne de ikke stille noget op imod GOG-drengene, som i næsten hele kampen havde et stærkt forsvar – og derfor fik GOG også en masse kontramål.

 

Derfor kunne GOG-drengene gå til pause med en føring på 19-5. Anden halvleg gik som smurt – altså cirka som første, og det gjorde, at DHG 2 lige så stille begyndte at tabe modet. Derfor endte det med, at GOG drengene gik glade hjem – med en sejr på hele 39-12.

 

Så tillykke til GOG-drengene med nogle gode kampe – og tillykke med, at de nu ender som nummer 1 i den bedste fynske række før jul – efter foreløbig ni sejre i ni kampe.

 

PS: GOGs U 14 drenge 1 spiller altså som nævnt i U16 2. division før jul for at få noget mere udfordring. Og her gør GOGs U14 drenge det også godt. De ligger lige nu nummer 2 i rækken. Her til aften vandt de med 34-21 over Oures U16 2. divisionshold.

 

Skrevet af Malte Jäger (en af spillerne på U14 drenge 2 :-))