Skip to main content

Virtuel afslutning: Tak for at i så med – og stor tak til Drøscher!

Af 22. juni 2020GOG

Virtuel sæsonafslutning en bragende succes for GOG´s medlemmer og medseer! GOG-hymnen | www.goghaandbold.dk “takket være Frederik Drøscher, som gjorde et ihærdigt stykke arbejde, for at give GOG´s børne,- ungdoms,- og senior afdelinger en god sæsonafslutning!”

GOG-livestreams af sæsonafslutning nåede 14.000 facebook-bruger! En bragende succes og ikke mindst en god og ordentligt måde at slutte sæsonen af på! Takket være én personlighed; nemlig både tilrettelæggeren og værten Frederik Drøscher!

Det var et flot set-up og nogle vellykket live-streams som GOG´s medlemmer og folk med gul interesse i sidste weekend kunne se på GOG Håndbold facebookside. Ikke mindst takket være Frederik Drøscher, som gjorde et ihærdigt stykke arbejde, for at give GOG´s børne,- ungdoms,- og senior afdelinger en god sæsonafslutning!

Der er bestemt også lagt mange timer i arbejdet og samtidig har Frederik Drøscher fået god hjælp og opbakning; Drøscher fortæller;

“Jeg har brugt omkring 70 timer på at forberede det og 6 timer på at filme, men det har været 76 rigtig sjove og gode timer. Det har været udfordrende til tider, men jeg har altid kunne hente hjælp hos Amir som er virkelig god til det tekniske”.

Det fremgik hurtigt at kommentarerne på livestreams, at det var yderst tilfredse seér! Og det er noget som “varmer i hjertet” hos en frivillig;

“Jeg er væltet i positive tilbagemeldinger efter de 5 shows, folk har virkelig været gode til at komme med gode kommentarer og rose mit arbejde. Det er også med til at man engang i fremtiden gerne vil ligge de 76 frivillige timer for klubben igen i et andet projekt”.

Frederik Drøscher er dog ikke umiddelbart tilhænger af en virtuel fremtid for GOG´s sæson afslutning;

“Jeg fortrækker personligt klart en sæsonafslutning fysisk hvor man kan mødes og se sine spillere i øjnene og have en social atmosfære, men når det ikke var muligt i år at afholde den “rigtige” sæsonafslutning, så synes jeg at dette var et rigtig godt alternativ og det var også derfor jeg forslog muligheden for bestyrelsen”.

Drøscher er optimistisk og er klar til at dele ud af sine gode idéer til eventuelt næste år;

“Jeg mener også der er flere gode ting fra de 5 shows som kan bruges til næste års planlægning af sæsonafslutning, så det vil jeg glæde mig til måske at være en del af planlægningen igen næste år”.

Endnu et stort tak til Frederik Drøscher for den store indsats! En god oplevelse for alle – sikke et flot styk arbejde!

Det blev både til fællessang, kåringer og taler! Gense alle sæsonafslutninger på facebooksiden – her ligger shows som videoer!