Skip to main content

UNGE TALENTER SKRIVER KONTRAKT MED GOG

Af 17. maj 2021GOG

Skrevet af Frederik Drøscher, GOG Håndbold

Det er ikke mange dage siden at GOG kunne præsentere tre unge talenter til deres LIGA hold. Og de har alle tre en ting tilfældes, nemlig at de kommer fra GOG Håndbolds ungdomsafdeling. De tre spillere som GOG Håndbold og Skolerne i Oure har kunne overlevere er venstrefløjen Emil La Cour, venstre back Lasse Pedersen og stregspiller Anders Beuschau. Emil La Cour har skrevet under på en toårige kontrakt, mens Lasse Pedersen og Anders Beuschau har skrevet under på en etårige kontrakt med GOG.

Vi har taget en kort snak med fløjspilleren Emil La Cour og venstre back Lasse Pedersen om det at være officielt med hos de helt store nu.

Det er selvfølgelig et stort skulderklap til en, at ens barndomsklub som også er en af de bedste klubber i Danmark har lyst til at lave en kontrakt med en, det er vel lidt af en drengedrøm som der går i opfyldelse” forklarer Emil La Cour efter kampen mod BSH hvor det blev til tre mål fra venstrefløjen.

De to unge spillere er ikke helt nye navne på GOG’s LIGA hold, da de tidligere har spillet flere kampe med holdet. Og det var derfor heller ikke et rent tilfælde, at det lige var GOG som som det unge talent Lasse Pedersen valgte at skrive sin første kontrakt med fra næste sæson.

“Det blev GOG fordi jeg føler at miljøet hernede passer mig som person rigtig godt, og det giver mig de bedste muligheder for at udvikle mig som håndboldspiller.” fortæller Lasse Pedersen efter kampen imod BSH hvor der blev en del spilletid for det unge talent.

Og lige præcis den udvikling som GOG kan give de unge spillere var en nøglefaktor for Lasse Pedersen valg af klub, hvilket han ser meget frem til.

“Jeg håber meget at opleve og være med til sjove kampe både nationalt og internationalt – og forhåbentlig bidrage på banen. Jeg glæder mig til at forblive i klubben, jeg har spillet i siden jeg var lille, nu på et professionelt plan. Derudover ser jeg rigtig meget frem til at være omgivet af nogle gode folk, der hjælper mig i min håndboldmæssige udvikling og samtidigt være med der, hvor det er rigtig sjovt.”

Vi er i GOG Håndbold i samarbejde med Skolerne i Oure stolte af at kunne levere talenter som Lasse, Emil og Anders videre til vores LIGA hold. Dette er med til at bekræfte at vores talentstrategi er den korrekte for vores miljø.