Skip to main content

U19 Piger: Velkendte trænere klar igen til næste sæson!

Af 4. april 2020GOG

GOG Håndbold er godt i gang med at finde trænere til alle senior-, ungdoms- og børnehold i klubben. Der er mange hold, så der skal findes mange trænere, og derfor vil ”afsløringerne” af næste sæsons trænere komme sådan lidt ”pø om pø” i løbet af de næste dage og uger. Følg med – lige her.

Der er en meget skarp trænerduo, som fortsætter med at have ansvaret for det hold, som de har styret i denne sæson. Det er trænerne for U19-pigerne, som tager en tørn til. Den tidligere GOG- og landsholdsspiller Keld Vilhelmsen tager endnu en sæson som ansvarlig for U19 pige 1 i ligaen. Han har gjort det godt i år, og vi er glade for, at han vil fortsætte endnu et år. Ved sin side får han den velsagtens forholdsvis kendte makker i form af Nikolaj Jacobsen (ja, den Nikolaj Jacobsen), som igen i år vil bidrage her og der i forhold til både U19-holdet og omegn i GOG Håndbold.

Vi er jo heldige i GOG, at vi har mange spillere i alle årgange, og vi kan derfor også glæde os over, at vi har flere U19-pigehold, og der kommer også til at være kompetent træning af U19 pige 2, da Anders Rasmussen har sagt ja og tak til at være ansvarlig for U19 pige 2 i GOG Håndbold. Og vi er også taknemmelige over, at Anders Rasmussen får et kendt og godt GOG-ansigt ved sin side i form af Christian Trodsøe, så alle U19-piger vil være i sikre hænder i den kommende sæson.

Vi er i GOG meget glade for – og ja, vel faktisk direkte stolte over – at vi kan præsentere to så store navne og dygtige trænere til vores bedste U19-piger. Og vi er bestemt også meget tilfredse med, at alle U19-piger i GOG vil få en kompetent træning, da vi også har to gode trænere til at tage ansvaret for U19 pige 2.

Det var dagens ”afsløring”. Trænerne for U19 pigerne. Vi fortsætter de kommende dage med flere navne.

Med venlig hilsen

GOG Håndbolds bestyrelse

Foto: GOG Håndbold