Skip to main content

TRÆNERE FOR SÆSON 21/22

Af 10. april 2021GOG

Skrevet af: Frederik Drøscher, GOG Håndbold

De seneste måneder har GOG Håndbold og Skolerne i Oure kunne præsentere en lang række trænere for den kommende sæson. Dette er forgået på vores sociale medier (Facebook & Instagram). Vi er utrolig glade for det trænersetup vi kan præsentere for den kommende sæson og ser frem til at samarbejde med trænerene, og følge holdende på alle afdelinger.

Hvis du ikke har fået læst vores opslag på de sociale medier eller gerne vil have genopfrisket hvem der skal træne hvor, kan du i denne artikel læse alle trænerpræsentationerne.

MINI – MINI AFDELINGEN

Vi starter ud hos vores mindste afdelinger baby og Mini-Mini-afdelingen. Her er det glædeligt at Vibeke Møller og Bente Skytte fortsætter i hhv. baby- og mini-mini-afdelingen. Bente har de seneste mange år været ansvarlig for lige præcis denne årgang, og vi er i GOG Håndbold utrolig glade for at Bente fortsætter. Det samme er ligeså fantastisk at Vibeke Møller fortsætter med den hyggelige lørdagstræning for vores baby-hold. Bente får i denne sæson hjælp til træningerne og andre praktiske gøremål. Vi og Bente er meget glade for Sørens valg.

U9 DRENGE & PIGER

Her vil der på pigesiden være gensynsglæde med Janni Aaby som i den igangværende sæson også har trænet U9 pigerne. Det er med stor glæde, at vi kan fastholde Janni i som U9 pige træner og er sikre på alt er i trygge hænder.

Hos vores U9 drenge arbejdes der på at finde en træner hurtigst muligt, men vi er sikre på at ligegyldigt hvem valget falder på, så vil afdelingen få en fantastisk træner. Så meget mere om det på et andet tidspunkt.

U11 DRENGE & PIGER

Hos vores U11 drenge er der gensynsglæde ved at Victor Landtved fortsætter som træner for drengene i den kommende sæson. Victor er selv spiller på vores U15 drenge, men er desværre blevet korsbåndskadet i igangværende sæson og derfor er der kommet plads i kalenderen til at varetage U11 drengene. Det bliver dog ikke helt alene, for hos U11 drenge kommer der tilgang af Kim Olsen fra U9 drenge. Kim har i den igangværende sæson stået for U9 drengene og følger derfor med op på U11 til den kommende sæson. Vi i GOG er sikker på at dette stærke makkerpar vil klare opgaven med høj klasse og glæder os til at følge dem.

Hos vores pigeafdeling er der gensynsglæde med Trine Nielsen og Thomas ”Tændstik”. Dette er et fasttømret makkerpar som kommer til at stå med ansvaret for vores U11 piger i den kommende sæson. Igen er vi glade over at kunne fastholde et så stærkt trænerteam her i GOG Håndbold og vil glæde os til at se den udvikling der sker i løbet af sæsonen.

U13 DRENGE & PIGER

Hos vores U13 drenge vil der være gensynsglæde og nye ansigter i det meget stærke trænerteam. Jens Hald og Nikolaj Jakobsen som i den igangværende sæson har trænet vores U13 drenge 2 vil tage skridtet op og have ansvaret for vores U13 drenge 1 i den kommende sæson. Igen er vi glade for det stærke trænerpar som er skabt og er sikre på vores drenge er i sikre hænder.

Hos U13 drenge 2 vil der være gensynsglæde med Thomas Rudebeck og Klaus Folkmann som i igangværende sæson har trænet U13 drenge 3, dermed tager de ligesom forrige makkerpar et skridt op og skal have U13 drenge 2. Vi er glade for at makkerparret har valgt at tage endnu en sæson som trænere for de gule og røde U13 drenge.

Så er det blevet tid til nye ansigter i U13 drenge truppen. Her kommer Jonas Dyhr som fra igangværende sæson har trænet U11 drenge til at tage skridtet op som U13 træner til den kommende sæson. Sammen med Jonas vil Kasper Kildelund fra vores LIGA hold varetage U13 drenge 3. Vi er meget glade for at Jonas Dyhr har valgt at fortsætte med at træne i klubben, og at vi fra vores LIGA mandskab i form af Kasper kan hente børnetrænere ned. Vi er sikre på at drengene på holdet vil blive glade for dette stærke trænerteam.

Hos vores piger på U13 vil det igen være det stærke trænerteam bestående af Søren Nielsen og Jesper Madsen (Fåborg) som vil varetage denne opgave. De to trænere har i den igangværende sæson haft alle tre hold på U13 piger og er klar til at tage endnu en sæson for de gule og røde trøjer. Vi er sikre på at de garvede trænere vil gøre alt godt for U13 pigeafdelingen og vi vil glæde os over at kunne følge med.

U15 DRENGE

Hos vores første hold hos U15 drenge vil det være den unge talentfulde Thomas Toft der igen vil tage sig af arbejdet omkring truppen. Thomas er trods sin unge alder et fast element hos U15 drengene, da den kommende sæson vil være hans fjerde af sin slags i denne afdeling. Thomas får i den kommende sæson en ny assistenttræner i form af Simon Stump som er tidligere spillere i GOG Håndbold og har tidligere vundet ungdoms DM. Vi ser frem til det samarbejde der vil være med det unge trænerteam.

For den kommende sæson vil der hos U15 drenge 2 være nye genkendelige ansigter i det at Jacob Albjerg rykker op fra U13 afdelingen. Jacob har trænet flere sæsoner i GOG og derfor vil de fleste kunne genkende dette træneransigt. Jacob kommer ikke til at så med opgaven alene, da selveste MR. GOG a.k.a. Poul Syberg vil hjælp til i den kommende sæson. Dette stærke makkerpar har i flere sæsoner trænet sammen, derfor er det glædeligt at kunne meddele, at de tager endnu en sæson sammen. Vi ser frem til det samarbejde der vil være.

Endnu et genkendeligt ansigt har valgt at tage en sæson mere i U15 drengene, da Frederik Drøscher fortsætter som træner hos U15 drengene. Frederik har trænet U15 drenge siden sæson 18/19 og dermed vil det være hans fjerde sæson som træner. Vi er glade for at Frederik har valgt at fortsætte samarbejdet, og vi ser frem til endnu en sæson med ham i spidsen.

U15 PIGER

Hos vores første hold hos U15 piger vil det i den kommende sæson være Christian Trodsøe som tidligere er præsenteret som U19 pige træner der i samarbejde med Amir Shabani vil varetage dette. Christian har i den igangværende sæson trænet U17 piger, mens Amir har haft sin gang hos U15 pigerne. Det er derfor et meget stærkt trænerteam vi har fået samlet her og ser frem til det samarbejde der vil være.

Hos U15 pige 2 vil det være Søren Koch som i den igangværende sæson har trænet U11 piger der vil varetage denne opgave. Søren kommer derfor til at sige farvel til tjansen som U11 pige træner, og goddag til U15 pige afdelingen. Søren kommer ikke til at stå helt alene, da Amir vil stå til rådighed som assistenttræner. Vi er glade for Søren har valgt at tage skridtet op som U15 træner og ser frem til det samarbejde der vil være.

Der er i skrivende stund ikke fundet en træner til U15 Pige 3, men der arbejdes på at finde en.

U17 DRENGE

Hos vores første hold vil det igen være Jeppe Borch der vil varetage stilling som træner. Jeppe kom til Sydfyn fra Færøerne tilbage i 2019 og har sidenhen trænet både U17 og U19 drenge for GOG Håndbold og Skolerne i Oure. Vi er glade for at Jeppe har valgt at tage sin tredje sæson som træner og ser frem til det samarbejde der vil være.

Hos vores U17 drenge 2 vil det være en tidligere præsenteret træner i U19 drenge som vil varetage dette hold, nemlig Jes Damkjær. Som tidligere skrevet har Jes trænet både U17 og U19 drenge, derfor vil størstedelen af spillerne kunne genkende denne trænerpåsætning. Vi er glade for at Jes har valgt at fortsætte samarbejdet med os og ser frem til det samarbejde der vil være.

Igen vil det være en tidligere præsenteret træner som skal varetage vores U17 drenge 3, nemlig Magnus Guldager. Som tidligere skrevet kommer Magnus fra Esbjerg, hvor han har trænet U17 drenge. Magnus skal vedsiden af færdiggøre sin uddannelse som lærer. Vi glæder os til at få Magnus ind i GOG/Oure regi og ser frem til det samarbejde der vil være. Der arbejdes på at kunne finde en ligestillet træner til Magnus på dette hold.

U17 PIGER

For den kommende sæson skal vores første og andet hold hos U17 pigerne trænes af Anders Rasmussen. Endnu en af de garvede trænere, Anders har nemlig været en del af Skolerne i Oure siden 2018, hvor han også har taget træneruddannelsen på Oure Højskole. Anders har i den igangværende sæson trænet U19 og U17 piger. Vi er glade for at fortsætte samarbejdet med Anders og ser frem til det kommende for næste sæson.

U19 DRENGE

Vi kunne i slutningen af 2020 præsentere Mikkel Voigt som kommende talenttræner i GOG, men er nu også glade for at kunne fortælle Mikkel vil varetage vores første hold hos U19 drenge. Mikkel kommer ikke til at stå alene med opgaven, han får nemlig selskab af det garvede makkerpar Carsten Langager og Jens Brandt som der de sidste sæsoner har stået med ansvaret for denne afdeling. Denne stærke trekløver får tilknyttet Niels Jensen som målmandstræner for den kommende sæson. Vi ser frem til det samarbejde der vil være.

Hos vores andet hold i U19 drenge er vi klar til at præsentere et helt nyt ansigt i GOG/Oure regi. Det vil nemlig være den ny ankommet Magnus Guldager som skal varetage den stilling. Magnus kommer fra Esbjerg, hvor han har trænet U17 drenge. Magnus skal vedsiden af færdiggøre sin uddannelse som lærer. Vi glæder os til at få Magnus ind i GOG/Oure regi og ser frem til det samarbejde der vil være.

Det sidste hold hos vores U19 drenge skal trænes af et velkendt ansigt i GOG/Oure, nemlig Jes Damkjær. I den igangværende sæson har Jes trænet et hold i både U17 og U19 drenge, derfor vil størstedelen af spillerne kunne genkende denne trænerpåsætning. Vi er glade for at Jes har valgt at fortsætte samarbejdet med os og ser frem til det samarbejde der vil være.

U19 PIGER

Hos vores første hold i U19 pige afdelingen vil det være endnu et velkendt ansigt som vil varetage arbejdet. Det er nemlig Mathias Rettig, bedre kendt som Rettig, som fortsætter sit arbejde som træner. Rettig har gået på træneruddannelsen på Skolerne i Oure og har i den igangværende sæson trænet U19 pige 1. Vi er glade for at Mathias Rettig har valgt at fortsætte og ser frem til det samarbejde der vil være med holdet.

På vores U19 pige 2 hold vil Søren Ole Nielsen varetage arbejdet, dette er endnu et af de velkendte ansigter. Søren tager skridtet op fra U17 pige 2 og dermed vil der være mulighed for at følge nogle af spillerne. Søren er til dagligt lærer på træneruddannelsen på Oure Højskole for de kommende trænertalenter. Vi er glade for at Søren Ole Nielsen vælger at tage skridtet med op på U19 og ser frem til det samarbejde der vil være med holdet.

Vi bliver ved med de velkendte ansigter i vores trænerteam, det er nemlig Christian Trodsøe som i den kommende sæson skal have ansvaret for U19 pige 3. Christian har i den igangværende sæson haft U17 piger. Dette bliver dog ikke helt alene, da vi kan præsentere en ny træner i form af Mark Aamann Madsen som tidligere har trænet i Odense og i den igangværende sæson har spillet for vores 2. divisions herre. Vi er glade for at kunne samle dette trænerteam og ser frem til det samarbejde der vil være med holdet.