Skip to main content

Tidligere GOGér igen verdens bedste

Af 18. marts 2019marts 30th, 2019GOG

Mikkel Hansen for tredje gang kåret til verdens bedste håndboldspiller

Tidligere GOGér igen verdens bedste!

 

“Det er da jeg kom herned og bliver presset hver evigste dag, af både holdkammerater og træner, så går det stille og roligt op for én, ´okay man kan måske godt nå så langt som man faktisk har drømt om som lille, og så stille og roligt tog det vel fart, og så har jeg haft en masse gode oplevelser herinde (red. Gudmehallerne, GOG)”

 

Således udtalte Mikkel Hansen om hans tid i GOG. Programmet er produceret af TV2, “Magiske Mikkel”, og blev så sent som i januarmåned, genudsendt, som et led i optakten til VM-finalen i Danmark og Tyskland.

Danmark vandt finalen i Herning og Mikkel Hansen og resten af landsholdet, staben og Danmark, kunne kalde sig verdensmestre. Heriblandt landstræner Nikolaj Jakobsen og flere andre tidligere GOGére.

 

Men endnu engang kan Mikkel Hansen kalde sig “verdens bedste håndboldspiller”. Det er tredje gang at Hansen modtager “World Player of the year” fra International Handball Federation – IHF​ (IHF.info). Det meddelte det internationale håndboldforbund mandag d. 18. marts 2019.

 

Mange i GOG kan sagtens huske ham idag.

 

Ligesom som mange af GOG´s ungdomspillere og unge seniorspillere idag, så var Mikkel Hansen det samme dengang i hans tid i GOG; nemlig ung og talentfuld.

 

Mikkel Hansen kombinerede sin håndbold som studerende i Svendborg​ og håndboldspiller i GOG. Han startede med et efterskoleår på Skolerne i Oure​ og i 2007 vandt han DM med GOG´s herrehold, inden den efterfølgende sæson blev til titler med FC Barcelona og nuværende Paris Saint Germain.

 

Du kan læse mere via TV 2 SPORT​. Hér finder du også linket til TV2 Plays indslag om Mikkel Hansen.

http://sport.tv2.dk/haandbold/2019-03-18-mikkel-hansen-hyldet-efter-stor-kaaring-det-var-en-helt-anden-spiller-vi-saa

 

Billedet er fra artikel fra Fyens.dk​.dk (2008)

https://www.fyens.dk/sport/Mikkel-Hansen-forhandler-med-Barcelona/artikel/1003166