Skip to main content

Nyt initiativ skaber kulturminder i Gudmehallerne!

Kulturskabende minder i Gudmehallen!
 
Alle der har trukket den gule trøje over hovedet kender følelsen. Følelsen af stolthed over at repræsentere GOG. Følelsen af glæde over at være med i det GOG-fællesskab, som trøjen symboliserer. Stoltheden og glæden ved at trække i den trøje som tidligere, nutidige og fremtidens stjerner også har båret. Håndboldtrøjen er med andre ord, ikke kun et stykke tekstil, men et ekstra lag hud! Et lag der viser at man har været igennem adskillige træningstimer, været en del af et godt træningsmiljø og ikke mindst at man er et menneske med ambitioner og tro på egne, holdets og klubbens evner. Derfor er GOG-minderne rykket ind i Café GOG!
 
Allerede nu kan du se trøjer fra to af vores drenge der med stolthed har båret GOG’s Logo på brystet. Niclas Kirkeløkkes landsholdstrøje og Niklas Landins trøje fra kampen mellem GOG og Kiel.
 
Tak til de to for at være med til at skabe kultur og historie i Gudmehallerne! – og så kig lige forbi og se de flotte trøjer. I nærmeste fremtid, vil I kunne se endnu flere spændende og kulturskabende minder i Gudmehallerne!