Skip to main content

Sommer-sæson!

Af 28. maj 2018december 13th, 2018GOG

28-05-2018

Sommer-sæson!

Ny sæson står for døren og GOG er igang med forberedelserne!

Sommer-sæson

 

Nyt hold og nye træniingstider. GOG er allerede igang med den nye sæson. i Maj måned trådte de nye sommertræningstider i kraft. Dem kan du se via hjemmesiden under fanen træner-info.

 

Det er ved denne tid at holdene møder hinanden. Træningerne ligger vægt på alt at trupperne spiller sammen og at spillerne føler sig tilpas, ligegyldigt niveau. Der er enkelte kompensationer og træningskampe, og endagsstævner udgør forberedelserne til sæsonen. 

 

Strandhåndbolden er en tordende succes

Vores egne spillere elsker det – trænerne er mere forbeholdne… Børneholdene skal i den første weekend i juni deltage ved strandhåndboldstævnet i Nyborg. Holdene har forberedt sig ved Beachbanerne på Oure og i Svendborg. 

 

Aktivfest 

 

Da herrerne har klaret sig så flot i slutspillet har vi valgt at ligge aktivfesten lørdag d. 9.juni. Oven på dette hektiske forår, glæder vi os til at få festet igenne inden sommerferien.

” Årets GOG fest – for alle der har GOG i hjertet. 

 

Aftenen byder på massevis af glædelige gensyn, underholdning og fest i allerbedste GOG ånd. 

 

I løbet af aftenen vil der blive overrakt 3 GOG priser (Årets ungdomsspiller, Årets Senior og Årets GOG’er), endvidere vil der være flere festlige indslag. 

 

!!Information omkring priser og betaling kommer snarest!!

 

Mvh. GOGs festudvalg”

 

Kortbane og stiger

Mest for U8 og U9. Hallen og GOG har planer om at få lavet en kortbane. Vi har samtidig planer om at få malet stiger i gulvet. Dette vil ske i løbet af sommeren. 

 

 

Klubbens registrerede spillere for afdelingerne ved sommeren 2018

 

U18 Drenge 30

U16 Drenge 26

U14 Drenge 30

U12 Drenge 28

U 10 Drenge 20

 

U18 Piger 30

U16 Piger 20

U14 Pige 18

U12 Pige 25

U10 Pige 15