Skip to main content

(Snart) farvel og mange tak til trænerduo!

(Snart) farvel og mange tak til trænerduo!

Al håndbold – og al anden sport – ligger alt for stille i denne tid. Derfor bliver der naturligvis heller ikke spillet håndbold i kvindernes 1. division for tiden. Der er lige nu ingen, der ved, om 1. division bliver genoptaget, eller om sæsonen reelt bare er forbi. 

Derfor vil vi gerne benytte lejligheden til at sige pænt farvel og tak til trænerduoen for Gudme HKs 1. divisionskvinder, Klaus Virum Lindblad og Michael Jacoby. De to trænere har trænet Gudme HKs spillere i denne sæson – efter at de overtog jobbet fra Thomas Brandt Nyegaard og Michael Buster Madsen, som i flere år havde ansvaret for Gudme-kvinderne – hele vejen op igennem rækkerne. 

Klaus Virum Lindblad og Michael Jacoby har i denne sæson leveret overordentligt fornemme resultater, da de kan se på en tabel, hvor Gudme HKs kvinder lige nu (og det kan jo være, at det ender sådan, hvis sæsonen ikke får lov til at blive gjort færdig) ligger nummer 4 i 1. division. Det skal for en god ordens skyld med, at Gudme HK ligger på en flot-flot 4. plads med 21 point i 19 kampe, men Roskilde ligger dog på en 5. plads med 21 point for kun 17 kampe, så det er tæt i tabellen. Lige over ligger Sønderjyske med 23 point for 19 kampe og lige under igen ligger DHG med 20 point for 21 kampe. Men altså: Hvis sæsonen slutter alt for brat nu, så har Michael Jacoby og Klavs Virum Lindblad afsluttet sæsonen med at aflevere Sydfyns bedste kvinder på en 4. plads i 1. division. Imponerende flot resultat. 

Derfor er der også al mulig god grund til at sige både Virum og Jacoby mange tak for sæsonen. (Som sagt: De fortsætter naturligvis sæsonen ud, hvis sæsonen fortsætter, men lige nu ligger den jo altså stille). Gudme HK bliver – som velsagtens langt, langt de fleste 1 divisionsklubber – kørt på rene amatørpræmisser og drevet på lige dele træningsvilje, kampgejst og talent. Klavs Virum Lindblad og Michael Jacoby og 1. divisionsholdet i Gudme har haft et tæt samarbejde med U19-holdet GOG/Oure, og der er flere af spillerne fra U19-holdet, der har spillet for seniorerne i denne sæson. Og hele denne unge flok af et 1. divisionshold (den klart ældste spiller på holdet fylder 26 år i går) har de to rutinerede trænere altså ført frem til en sæson med 10 sejre, 1 uafgjort og 8 nederlag. 

GOG Sport, GOG Håndbold og Gudme HK siger mange tak for indsatsen til både Klaus Virum Lindblad og Michael Jacoby, og vi ønsker dem al mulig held og lykke i deres fremtidige håndboldkarriere. 

Med venlig hilsen

GOG