Skip to main content

”Sæsonen der sluttede brat op”

Af 2. juli 2020GOG

Formand Niels Kildelund:
”Sæsonen der sluttede brat op”

GOG Håndbold har som alle andre klubber og foreninger i Danmark haft et underligt år. I starten af marts sluttede sæsonen helt uden at den var færdigspillet på grund af COVID-19. Det var en af de værste uger jeg kan tænke tilbage på hvor vi måtte tage nogle drastiske tiltag i bestyrelsen ved at lukke al træning, kampe og socialt samvær ned. Og helt uden at have sagt farvel og tak for en god sæson, hylde de der skulle hyldes på alm. Vis osv.

Men tager vi og kigger før lukningen kan vi se tilbage på en fantastisk sæson på alle hylder. En sæson vi kan være godt tilfreds med – uanset om vi taler mini-mini, breddehold, eller vores elitehold, så de har vist stor moral og stor træningsvilje.

Ovenpå den drastiske afslutning, så har der været godt initiativer sat i gang omkring en sæsonafslutning – virtuel – Frederik Drøscher tog initiativ til at lave en kæmpe virtuel afslutning, hvor alle vores børne, og ungdomshold fik mulighed for at sige tak for sæsonen. Et meget flot initiativ som har fået meget ros rundt omkring. Udover at alle holdene sagde tak for sæsonen, så blev der også uddelt klubbens priser, og de er også blevet vel modtaget rundt omkring.

Til slut vil jeg ønske alle vores medlemmer, trænere og ledere, en stor tak for at vise stor respekt for COVID-19 efter at vi nu igen har fået muligheden for at træne i hallerne igen. Den respekt er med til at vi tror på, at vi kan komme i gang med at træne på alm. Vis igen efter sommerferien.

God Sommer

Med venlig hilsen
Niels Kildelund

#viergog