Skip to main content

Sæsonen der gik i GOG Håndbold 2018/2019

Af 14. juli 2019juli 24th, 2019GOG

Sæsonen der gik – GOG Håndbold 2018/2019

GOG og A-Landsholdet følges ad
– og det kan ses fra ungdomslandsholdene til A-landsholdene. A-landsholdspillere udtaget under deres tid i GOG efter konkursen i 2010; Lasse Kronborg, Frederik Clausen, Andreas Holst, Nicklas Kirkeløkke, Lasse Møller og senest i denne sæson, Emil Jakobsen. Det danske Herre A-landshold bugner af tidligere GOGere, hvor også en af de seneste spillere, er tidligere ungdomspillere og seniorspiller i GOG, nemlig Kevin Møller.
Det var iøvrigt noget af et VM for Danmark; tillykke med guldet! Det hører også med til historien, at der var mange GOGgére indblandet i VM-slutrunden. Foruden den store trup med tidligere GOGere bla. Mikkel Hansen og Lasse Svan, så var der andre gule folk med; fysioterapeut for GOG Sport Anja David Greve, tekniker Sten Kaj Larsen, cheftræner Nikolaj Jacobsen og speaker Carsten Mortensen, Maria Thuesen, tidligere ungdomspiller i GOG og idag gift med Torsten Laen, var med som vært i Fanzonen. Tilmed var det John Andersen og Crew, som leverede VM-gulvet.

GOG er stadig flot repræsenteret på ungdomslandsholdene
– Mathias Albrektsen blev i denne sæson ansat som assisterende landstræner for U19-herrerne. Alt i alt, står hele 30 GOG-spillere noteret under landsholdenes trupper på DHF.dk ved afslutningen af 18/19 sæsonen.

GOG Håndbold udgav i samarbejde
– med Gudme Lokalhistoriske Arkiv i forbindelse, med 30 års jubilæet for opførelsen af den første hal, tre dele af GOG-filmen “Fra mark til Kongshallerne i Gudme”. Filmene udkom d. 19., 20., og 21. december 2018. Du kan se gamle klip fra de tidlige GOG-år og følge udviklingen frem til 2018 på facebooksiden og youtube. Du kan også finde videoen på goghaandbold.dk under galleri.

Danmarksmesterskaberne
– Hele 8 hold var med til DM-stævnerne; U10 Drenge og Piger, U12 Drenge og Piger, U14 Drenge, U16 Drenge og Piger og U18 Drenge. De små årgange kæmpede bravt, og fik hæderlige placeringer ved de uofficielle DM-stævner i Greve og Hvidovre.
Sy´fyn sikrede sig medaljer ved historisk finale; efter U18-semifinalerne stod det klart, at GOG og Oure skulle mødes i U18 DM-finalen i Roskilde. 1. holdet og 2.holdet stod overfor hinanden i U18-DM finale! GOG tog sejren og blev danmarksmestre, imens Oure-holdet dermed fik en meget flot 2.plads! Stort tillykke til begge hold! U16 Drengene tog DM-sølvet ved stævnet i Roskilde. U16 Pigerne fik en 4.plads i Silkeborg.

I mellemtiden blev U14-DM afviklet hjemme i Gudme. U14 Drengene havde en fantastisk opbakning og kvalifikation til DM. Med sejr over Ringsted, kunne holdet se frem til hjemmebanen i Gudme. GOGs U14 Drenge spillede sig til en 4.plads. Fra GOG lyder en tak til Dansk Håndbold Forbund. Tak til alle tilskuere. Tak til alle deltagere. Og ikke mindst tak til alle frivillige som gjorde det muligt.

DM-holdene blev hyldet på hjemmebanen i Gudme til Herre Liga-kampen mellem GOG og Skjern.

For sæsonen 2018/2019 er GOG nu ialt på historiske 97 ungdomsmedaljer. GOG er derfor stadig den mest vindende ungdomsklub i Danmark og du kan se statistikkerne på goghaandbold.dk. GOG nærmer sig de 100 DM-medaljer!

Opbakningen til GOG Sport fænomenal!
– GOG Sport gik hele vejen til DM-finalerne. Forinden havde Gudmehallerne lagt ramme til en fuldstændig fantastisk stemning imod Skjern i den anden DM-semifinale. Det blev næsten på samme niveau i den anden DM-finale. Endnu en sæson hvor Liga-herrerne har været et mødested for foreningen, Det Gule Hjørne og alle folk med gult hjerte. En sæson med EHF-Cup… og til den kommende sæson med Champions League… og Søren Haagen tilbage i målet. Tillykke med sølvmedaljerne til GOG Sport – Herrerne blev hyldet hjemme i Gudme med sang og fest om aftenen, hvor alle var inviteret.

GOG Sport: Debut til talenter og farvel til Kirkeløkke
– Han er nu tidligere børne-, ungdoms- og seniorspiller i GOG – Niclas Kirkeløkke skal til Tyskland efter opvæksten i GOG. Niclas har været med i GOG ved den talentfulde 94ér årgang under træner Mathias Albrektsen. Det blev altså denne sæson, at højrebacken skulle videre. Det er samtidig offentliggjort at Gudme-barnet Lasse Møller skal til Flensburg-Handewitt efter sommeren 2020. Til stor glæde for talentudviklingen blev der i denne sæson liga-debut til U18-spillerne Simon Pytlick, Jeppe Cieslak og Svend Rughave. Det er iøvrigt offentliggjort at følgende ungdomspillere har tegnet kontrakt med GOG Sport til næste sæson: Steven Jacobsen, Emil Madsen, Simon Pytlick og Svend Rughave.

Senior-damerne forbliver i 1. division
– og der blev takket pænt af d. 6. april til trænere og spillere. Træner Tændstik stopper og fortsætter; “Du efterlader kvindehåndbold på Sydfyn et helt nyt og et meget bedre sted. Du begyndte forfra. Og nu er holdet etableret i 1. division”. Tændstik påtager sig børnetrænerollen efter sommeren i foreningen. Derudover blev der sagt farvel til Kasper Andersen, Michael Buster Madsen og spillerne Camilla Pytlick og Mollie Edelved.
Dameafdelingen er klar igen med nye spillere og trænere til den nye sæson. Det kan du læse mere om på goghaandbold.dk

GOG siger farvel
– til følgende tidligere børne – og ungdomsspillere i GOG som nu har fundet nye klubber, og som er kommet på kontrakt i følgende liga- og 1.divisionsklubber;
Seniorspiller og tidligere ungdomspiller Victor Bang – HØJ Håndbold (Herrernes 1.division), seniorspiller og tidligere ungdomspiller Kristian Larsen – Odense Håndbold (Herrernes 1.division), seniorspiller og tidligere ungdomspiller Mollie Edelved – Ajax København (Kvindernes 1.division), seniorspiller og tidligere børne – og ungdomspiller 
Camilla Pytlick – Team Tvis Holstebro (Dameligaen), seniorspiller og tidligere ungdomspiller Jon Andersen – Sønderjyske (Herreligaen), seniorspiller og tidligere børne – og ungdomspiller Niclas Kirkeløkke – Rhein Neckar Löwen (1. Bundesliga).

GOG Dag 2019 tilbage i marts, blev gennemført med store smil og for alle klubbens medlemmer.

GOGs 2.divisionsherrer sluttede af i toppen. Keld Vilhelmsen og Kenneth Dahl har endnu en gang sørget for kontinuitet for talentudviklingen.

Børneholdene sluttede af med den traditionelle Påskecup i Vojens.

GOGs Venner udbetalte 70.000 kr. til foreningen, afholdte børnebanko, julespillegilde og aktivitetsdag, til stor glæde for klubbens medlemmer.

EnergiFyn og OK støttede GOG med store beløb
– 34.194 kr. til GOG fra EnergiFyn; pengene skal bruges på børne- og ungdomsområdet, hvor målet er at skabe et godt miljø for talentudvikling. GOG Håndbold har desuden fået OK penge og det løb op i 16.087 kr. “Klubben siger tusind tak til alle der støtter GOG via OK!“

Fester og julefrokost kæmpe succes!
Orkestreret af festudvalget, har der været fest i Gudme denne sæson – Aktivfest og temafest! Julefrokosten havde 400 tilmeldinger og bød bla. sang og juleevangelium.

GOG ser frem til næste sæson. Gudme HK er sat godt i gang. Skæve årgange er det nye. Og så ses vi igen til Håndboldskolen 2020. GOG Cup er fastlagt. Børne og ungdomstrænerne er klar. Håndbold Fitness er stadig kørende og U12 Drengene tager en tur til Generation Handball i Viborg i August – du finder oversigt og al information på hjemmesiden.

Ny hjemmeside til GOG Håndbold og besøg siden “Café GOG”
– Nyt design og dermed nyt digitalt udseende til goghaandbold.dk. Her kan du selvfølgelig læse nyheder og finde al nødvendig information. Du kan se alle billeder som bliver uploadet, se kampprogrammer, og kommende begivenheder. Du finder også et direkte link til gog.dk / GOG Sport, hvor også GOGs Webshop findes. Besøg Café GOG´s menu på goghaandbold.dk. Hos Annette Kildelund kan der bestilles smørrebrød, sandwich og div. grillmad/gode burgere; mandag-tirsdag-onsdag og torsdag – smørrebrød skal dog bestilles med én dags varsel.

Tak til de frivillige kræfter, tak til trænerne, tak til holdlederne, tak til GOG, tak til kontoret og tak til GOG Håndbolds samarbejdspartnere og sponsorer!

I alle ønskes en god sommer! Hilsner fra GOG!

Ta din gule trøje på – vær lige som os – #viergog