Skip to main content

Så er det sommer og GOG kigger tilbage

Af 5. juli 2018december 13th, 2018GOG

05-07-2018

Så er det sommer og GOG kigger tilbage

Sommerferie og tid til at læse om sæsonen der gik?

Link til youtubevideo og GOG Håndbolds kannal: https://www.youtube.com/channel/UCpM4FH-nMhiuTajiENUBMYA

 

En begivenhedsrig sæson for GOG Håndbold!

 

Landsholdspillere, fester, medaljer, stævner, håndboldskole, GOG-dag, Vennerne og ikke mindst et Danmarksmesterskab! 

 

Af GOG Haandbold

 

Sæsonen 17/18 er slut for GOG´s børne – og ungdomshold og nu hedder det sæsonen 18/19. GOG Håndbold har endnu engang været garant for gode oplevelser og sammenvær! Hér får du et oprids og gennemgang af sæsonens højdepunkter.

 

Oprids af sæsonen

 

I juni måned afholdte GOG håndboldskole. 100 børn fra hele landet besøgte håndboldskolen.

I august – GOG afholdteskolehåndboldturnering for Stokkebæksskolens tre afdelinger, Gudme, Hesselager, Gudbjerg, desuden med deltagelse fra Øster Åby Friskole og Oure Friskole.

Bogen om GOG udkom d. 3 marts til stor glæde for alle med et gult hjerte.

D. 9 marts blev GOG Dag afholdt, hvor bla. de helt små spillere blev trænet af Ligaherrerne og aktiviter udgjorde denne fredag.

GOG´s venner afholdte julespillegilde d. 11. december og senest aktivitetsdag d. 8.april.

GOGs traditionelle julefrokost løb af staben d. 16. december hvor alle GOG´s nuværende og tidligere medlemmer var inviteret.

Og så var der bryllupsfest for to unge spillere som blev viet af Poul Syberg.

GOG´s børnehold har i år deltaget ved flere forskellige stævner igennem året. Både ved Julecuppen i Skjern og Påskecuppen ved Vojens blev der leveret flotte resultater. Ikke mindst havde GOG igen år glæden af byde velkommen til GOG Cup i september måned hvor også egne hold deltog. 

 

Igennem sæsonen har GOG glædet sig over det flotte medlemstal udgjort af de mange hold og spillere i MINI-, børne-, ungdoms- og seniorafdelingen – piger og drenge, herrer og damer. 

 

Keld Vilhelmsen og Kenneth Dahl har i denne sæson endnu engang sluttet af med en flot placering i 2.div. Holdet som består af unge talenter og bobler til ligatruppen kunne se sig selv på 2.pladsen i den division hvor de fynske og jydske hold befinder sig. 

Det unge 1.div. damehold har klaret sig igennem 1.div og er igen at finde til næste sæson i den landsdækkende divison. Holdet har haft egne talenter i truppen heriblandt U18 spillere. Ligaherrerne har taget imod talenter fra GOG´s ungdomsafdeling til stor inspiration for klubbens yngre spillere. Stort tillykke med medaljerne til Herrerne tak for støtten og samværet igennem “det gule hjørne” og dets organisatorer!

 

Landshold, landshold, landshold…

 

Landshold og talenttræinng er noget som har fyldt i ungdomsafdelingen. De gule spilleres landsholdsudtagelser består af mange spillere fra GOG både piger og drenge. Navne fra GOG som har og er repræsenteret på de danske U-landshold denne sæson:

 

Daniel Lundsgaard, Anton Filtenborg, Marcus Stroustrup, Emil Madsen, Jeppe Cieslak, Simon Pytlick, Steven Jacobsen, Clara Thomsen, Cecilie Bjerre, Mikkel Beck, Victor Bang, Emil Lærke, Andreas Maagaard, Lukas Jørgensen, Mathias Gidsel, Emil Jakobsen, Frederik Hummelmose, Frederik Bo Andersen, Frederik Elmkjær, Helena Elver og Lasse Møller.

 

Dame U17 spillede ved EM i Slovakiet, Youth Olympics og træningskampe i Frankrig for U16 drenge, VM i Georgien for U18 Drenge og VM i Algier for U21 drenge. 

 

Det helt store resultat blev da Lasse Møller og U21 landsholdet spillede sig til en sølvmedalje ved verdensmesterskaberne i Algier. Lasse blev derudover nomineret til politikkens Årets Fund og kunne i juni måned modtage årets idrætstalent i Svendborg. Hér var det dog far Bent Møller som modtog prisen ved Svendborg havn, da Lasse var med A-landsholdet på træningslejr. Og ja, Lasse vandt også “årets mål” i Herre Ligaen. 

 

U19 Drengene kunne også hente en medalje med hjem, da de spillede sig til bronze i Georgien. 

 

Mange tidligere GOG spillere er at finde på det nuværende A-landshold, også træner Nicolai Jacobsen er opvokset i GOG. De tidligere børne – og ungdomspillere i GOG, Lasse Møller, Frederik Clausen, og Nicklas Kirkeløkke har i den grad været på A-landsholdet dennne sæson! 

 

Syberg blev årets energibundt

 

Hele Danmark så med ved Danmarks Radio store sportsgalla i januar, hvor Poul Syberg i følgeskab med tidligere spiller og nu træner i GOG, Stine Winther, kunne modtage den store pris. Nyt tøj og skønhedsbehandling hjalp dog ikke talegaverne frem. GOG-legenden blev mundlam på den store scene, men dagene efter kom talen ud, efter DR besøgte Syberg på hjemmebanen i Gudme; “Jeg vil takke for de pæne ord i aften, men hemmeligheden er måske, at jeg har fået mange gode venner og kammerater, og der har været en masse gode ledelsesopgaver som jeg har været med til at løse – det har altid bare været fantastisk interesant”, fortalte han i TV avisen torsdag aften d 11. marts. 

 

GOG og Danmarksmesterskaberne!

 

Som den helt store optakt til DM-weekenden kunne GOG Håndboldbold offentligøre helt nye statistikker over medaljer og årstal. Statistikkerne viser, at GOG er den absolut mest vindende danske håndboldklub for U14, U16 og U18.

GOG kunne denne sæson opdatere listen hurtigt, da 4 medaljer ud af 4 mulige blev hentet hjem til sydfyn. U14 drengene vandt guld. U16 drengene fik bronze. U16 Pige fik bronze og det gjorde U18 Drenge såmænd også. GOG U10 drenge og pige og U12 drenge var med ved de uofficielle danmarksmesterskaber i Greve og Hvidovre. Forinden weekenden havde formand Niels KIldelund ønsket holdene held og lykke og bød samtidig velkommen til de pigehold som skulle spilles deres DM i Gudme – heriblandt GOG´s U16 Pige hold. Alle holdene blev modtaget hjemme i Gudme ved DM-galla søndag aften, hvor der blev sunget og fejret. 

 

Den helt store triumf for U14 Drengene!

 

U14 drengeholdet vandt nemlig guld. Igennem sæsonen havde holdet spillet i deres respektive række og havde desuden deltaget i en ældre række og besøgte tyske Kiel. Holdet blev pokalmestre og fynsmestre, og kunne til sidst kalde sig Danmarksmestre ved stævnet i Vallekilde-Hørve. Træner og tidligere GOG-målmand Søren Haagen udtalte efterfølgende til goghaandbold.dk; “Drengene havde svært ved at forstå, at de var blevet danske mestre; de spurgte flere gange om det var rigtigt”. Men det var rigtigt og drømmen blev til virkelighed! Iøvrigt var U14 afdelingen repræsenteret med 14 spillere ved den sidste talenttræining for sæsonen. Afdelingen har gjort det fortrinligt med flotte resultater og sociale arrangementer. 

 

eNyhedsbrev fra bestyrelsen

 

Du kan læse hele “Nyhedsbrevet – April 2018”, på hjemmesiden. Her retter bestyrrelsen en stor tak til trænere, holdledere og frivilige i klubben. Hér, et uddrag fra den sidste del af nyhedsbrevet som iøvrigt også giver en glimrende forståelse af sæsonen i GOG; “Slutteligt – tak for samarbejdet med GOG Sport, Skolerne i Oure, Gudmehallernes Cafeteria, hallen og ikke mindst GOG´s Venner igennem sæsonen”.

 

Det var dét – vi ses til næste sæson!

 

Børneafslutningen  d. 4. maj og aktivfesten d. 9. Juni satte et punktum for GOG´s sæson. Sommersæsonen er gået med træning og oprykning til de nye årgange. Trænerne blev d. 15. juni inviteret til møde i Gudme med henblik på forberedelse til næste sæson. Aftenen blev sluttet af på Thurø Skipperkro. I mellemtiden deltog mange af klubbens hold ved Beach-stævnerne – hvilke herlige dage på bla. de fynske strande for GOG´s hold!

 

Du finder alt vedrørende GOG Håndbold på hjemmesiden goghaandbold.dk og facebooksiden “GOG Håndbold”. GOG Håndbold´s facebookside har i enkelte historier i perioden august-juli denne sæson, haft en rækkevidde af medlæsere på 40.000 og 62 tusinde videovisninger.  “Synes godt om” er stødt stigende og der er høj interaktionsrate på alle historier. Læs og se masser af billeder på vores sider! Husk at følge med henover sommeren da GOG har med spillere med på ungdomslandsholdene. 

 

Vi slutter hvor vi startede. Nemlig ved håndboldskolen. 100 håndboldglade børn (og voksne) havde en fantastisk håndboldskole. Vores egne trænere og medhjælpere var med i Gudme d. 22.-24. juni og du skal være klar ved tilmeldingen til næste år!

 

Tillykke til de nykåret studenter, husk åbne haltider i sommeren og så glæder GOG sig til næste sæson! Vi ses!