Skip to main content

Pigerne mod drengene: GOGs U13 Piger sejre og er nr. 1!

Af 26. oktober 2019GOG

Pigerne mod drengene: GOG´s U13 Piger sejre og er nr. 1!
– “Stærkt forsvar, meget bevægelig og ikke bange for tage fat… de hjælper hinanden godt!” Således fortæller U13 Pige træner Amir Shabani om kampen i aftes imod Tommerup!

Der var nemlig mange gode facetter fredag aften d. 25. i SU’VI:TArena i Gudme. U13 Pigerne spillede kamp imod drenge holdet fra Tommerup HK. Træneren fortæller yderligere;

“gode kontra og fløje som stikker af i god tid… gode afleveringer fra playmaker til fløje. Godt presspil i angrebet og pigerne giver sig 110% i fintespil og generelt gennembrudspil. Pigerne blev meget presset af et stærkt drengehold fra Tommerup, som iøvrigt spiller god håndbold og som har gode bevægelser”.

Det var et stærkt kæmpende GOG hold som kunne tilføje to point til tabellen. Med denne sejr på 27-26 ligger pigerne helt i toppen af deres pulje. Ligeledes ligger GOGs U13 Drenge hold også nr. 1 i den anden af de to U13 Puljer i drenge rækkens A-puljespil.

“Det er rigtig god læring for pigerne som kæmper med at komme helt til tops i både drengerækken A og pigerækken A”.

Pigernes næste kamp er på udebane imod Nyborg´s U13 Piger og det er allerede imorgen søndag d. 27. oktober kl. 13.00. Men en sejr og to point kan pigerne også hér bide sig fast i toppen af puljen!

Foto: GOG Håndbold – GOG Håndbold 3 – Tommerup HK U-13 Drenge A 25-10-2019