Skip to main content

Optakt: U10 drenge og piger til DM

Af 1. maj 2019maj 7th, 2019GOG

Svingende U10-drenge klar til DM-oplevelse

“Efter en lidt turbulent sæson med to trænerskift ser drengene og den ”nye” cheftræner Jens Hald frem til at slutte sæsonen af med en god oplevelse til DM i Greve den første weekend i maj.

Vi er klar over, at vi ikke tilhører favoritfeltet, men vi tager til DM med det formål at få en god håndboldoplevelse og få lov til at måle os med landets bedste U10 hold. Vore drenge har gennem sæsonen haft meget svingende resultater og endte turneringen på en godkendt tredjeplads i den bedste fynske række men har ofte udvist en fin evne til at spille gode kampe mod de dygtigste modstandere – og det håber vi at kunne tage med os til DM. Til GOG-Cup i begyndelsen af denne sæson spillede drengene en ganske fin kamp mod FIF, som er en af favoritterne til at tage medaljer ved DM, og som helt suverænt har vundet alle deres turneringskampe i A1-række (den bedste række på Sjælland) med en målcore på +101, og til Skjern Julecup spillede vi eksempelvis nogle gode og jævnbyrdige kampe mod AGF.

Vi har haft en fin optakt til DM med gode jævnbyrdige træningskampe mod Tveds U10 DM-hold og vore egne U12 drenge og ikke mindst med en frisk sejr i A-finalen til Vojens Påskecup i bagagen, og med den sædvanlige fantastiske opbakning fra vore forældre, bedsteforældre m.m. glæder vi os nu til at komme til DM i Greve, hvor vi i den indledende pulje møder Stavtrup IF, Hillerød HK, Hvidovre IF og Morsø HK, som helt sikkert alle vil give os store udfordringer.

Vi håber at kunne ride videre på bølgen fra Vojens, hvor holdet slog til, da det gjaldt, og spillede en helt suveræn finale, og hvor vor ene målmand Rasmus Nørager stod med en redningsprocent på helt ekstraordinære 87%, og samtidigt bygge videre på den gode udvikling, holdet er inde i, og få nogle gode kampe til DM – og så selvfølgelig se en masse god U10 håndbold og samtidigt få en hyggelig afslutning på sæsonen”.

Held og lykke til GOGs U10 Drenge!