Skip to main content

Nye spillere til Gudme!

To nye spillere til GOG

GOG offentliggjorde for nylig en satsning på pige- og kvindesiden: Fra U17 over U19 til 1. divisionsholdet. Forleden blev Nikolaj Jacobsen og Keld Vilhelmsen præsenteret som trænere U19-holdet. Og kort efter blev Michael Jacoby og Klaus Virum Lindblad meldt ud som trænere for 1. divisionsholdet.

Nu kan der også præsenteres to nye spillere, som vender tilbage til Sydfyn.
De to spillere er Lærke Vedel og Emilie Jäger. Sidstnævnte kommer fra Skanderborg med ungdomslandskampe, DM-sølvmedalje og en korsbåndsskade i bagagen. Også Lærke Vedel vender tilbage efter både en skadesperiode og en tid væk fra GOG. Hun har tidligere været til ungdoms-OL for Danmark.

– Det har været udviklede og udfordrende at være tre år i Skanderborg, men da jeg blev spurgt, om jeg ville være en del af den nye satsning på kvinderne i GOG, så var jeg faktisk ikke tvivl, fortæller venstre back Emilie Jäger.

Også stregspillere Lærke Vedel glæder sig over at være tilbage i GOG igen:

– Jeg har spillet næsten alle mine børne- og ungdomsår i GOG, og jeg har altid nydt at være en del af den helt særlige håndboldfamilie. Derfor føler jeg mig ”hjemme” igen, beretter Lærke Vedel.

Klaus Virum Lindblad glæder sig over tilgangen:

– Det er to unge spillere, som allerede har GOG-ånden. De vil slås og lære og udvikle sig. Det er den slags, vi ønsker. Vi har allerede nu en fin trup, men vi kan sagtens bruge flere ambitiøse spillere med lyst til at være en del af et stærkt træningsmiljø, slutter træner Klaus Virum Lindblad.

18-årige Emilie Jäger vender tilbage til GOG, når hun er blevet student i Skanderborg, mens 19-årige Lærke Vedel allerede er påbegyndt træningen på Sydfyn.