Skip to main content

Ny trænerduo klar i Gudme

Af 10. maj 2019GOG

GOG kan nu præsentere de to nye trænere for Gudme HKs kvinder i 1. division. Det bliver Klaus Virum Lindblad, og han får Michael Jacoby som assistenttræner. De to trænere har allerede indledt træningen, og nye spillere er velkomne.

Ansættelsen af de to trænere er en del af en større beslutning om at gøre endnu mere ud af pige- og kvindehåndbolden i GOG. Keld Vilhelmsen og Nikolaj Jacobsen bliver trænere for U19-holdet i GOG, og der vil også være et tæt samarbejde med det i forvejen stærke U17-miljø på Sydfyn. Tiltaget sker således i et tæt samarbejde imellem GOG Sport, GOG Håndbold og Skolerne i Oure.

Klaus Virum Lindblad og Michael Jacoby er de meget erfarne trænerkræfter, der er udvalgt. Klaus kommer fra GOG-familien, og han har siden været vidt omkring i sin meget alsidige trænergerning, og han har nu ønsket at vende hjem til GOG. Assistenttræner Michael Jacoby har også mange trænerjobs bag sig, og han kommer direkte fra opgaven som assistent for 1. divisionskvinderne i DHG. Disse to trænere får et nært samarbejde med trænerduoen for GOGs U19-kvinder: Det er den tidligere GOG-profil Keld Vilhelmsen, som næppe kræver større præsentation, og det gør hans makker, verdensmester Nikolaj Jakobsen, nok heller ikke…

Træningen er indledt, og 1. divisionskvinderne træner sammen med U19-kvinderne hver tirsdag klokken 17.30 og hver torsdag klokken 18.00. Den største del af truppen på både 1. divisionsholdet og U19-holdet fortsætter heldigvis, og der er allerede kommet nye til. Trænerne vil gerne have endnu flere spillere, så hvis du har mod på og tro på, at du kan spille i 1. division for seniorer eller U19 på GOG-niveau, så er du hjerteligt velkommen til en træning.

Der er ingen tvivl om, at hele ideen er – også på pige- og kvindesiden – at samle dygtige og ambitiøse håndboldspillere på Sydfyn, så der bliver en stærk sammenhæng imellem talentarbejdet i børne- og ungdomshåndbolden i GOG Håndbold og hele vejen op via Skolerne i Oure og til 1. divisionsholdet i GOG Sport. I første omgang er målet en god placering i 1. division – og fuld fokus på god behandling og på udvikling af dygtige håndboldspillere.