Skip to main content

Ny træner for Gudme HKs kvinder

Ny træner for Gudme HKs kvinder 

GOG Håndbold er godt i gang med – her på Facebook og på GOG Håndbolds hjemmeside at kunne præsentere næste sæsons mange trænere. 

Der er således allerede blevet afsløret en lang række af trænere for børne- og ungdomsholdene på både drenge- og pigesiden. Se bare på GOG Håndbolds Facebookside. Eller på GOG Håndbolds hjemmeside. 

Det er også blevet beskrevet, hvordan Kenneth Dahl skal være ansvarlig for at træne GOG Håndbolds 2. divisionshold, og nu er aftalen med den nye træner for Gudme HKs kvinder i 1. division også faldet på plads. 

Det bliver den erfarne træner Peter Due fra Kerteminde, som skal være ansvarlig for de bedste kvindelige håndboldspillere på Sydfyn. Peter Due er i dag træner for HC Odense U19-hold for kvinder. Det har han været i nogle år, og han har ført de talentfulde spillere til DM Final 4 nogle gange. I år er sæsonen jo desværre endt lidt brat på den front for alle hold. Han har også kunnet træne og udvikle nogle af talenterne i en grad, så de har fået kontrakt hos Odense HCs stærke hold i kvindernes håndboldliga. Peter Due har med andre ord dokumenteret evnen til at få det maksimale ud af en flok unge, træningsivrige, talentfulde og ambitiøse spillere. 

Det er på mange måder det samme, han skal lave i Su’vit Arena i Gudme. Peter Due skal nemlig være ansvarlig for 1. divisionsholdet for kvinder, som netop består af en række unge og talentfulde spillere, som allerede i denne sæson har vist deres evner ved (foreløbig) at blive nummer 4 i kvindernes 1. division – en enkelt plads fra oprykningskampe til ligaen. (Ja, 1. division er jo på pause lige nu, og i skrivende stund ligger Gudme på 4. pladsen i 1. division med 21 point for 19 kampe og Roskilde ligger på 5. pladsen med 21 point for 17 kampe…). 

Tilbage til Peter Due: Han har tidligere været træner for Stjernens bedste kvinder, og han har i mange, mange, mange år selv spillet håndbold – blandt andet som en afgørende spiller for Kertemindes 3. divisionsherrer, og han har også været træner for en lang række af hold i Kerteminde Håndboldklub. Nu skal han altså prøve kræfter med 1. division for kvinder og Gudme HK. Det har vi store forventninger til – ikke mindst i et tæt samarbejde med U19-kvinderne i GOG/Oure, som skal trænes af Keld Vilhelmsen med Nikolaj Jacobsen som makker. Der vil igen i år blive et tæt samarbejde mellem det unge 1. divisionshold for kvinder og de mange talenter på GOG/Oures U19-mandskab. 

Vi er i GOG håndbold meget glade for, at det er lykkedes os at sikre fortsat god udvikling af håndboldkvinderne på Sydfyn. Velkommen til Peter Due!

Med venlig hilsen

GOG Håndbold