Skip to main content

Næste sæson: Og hvem skal så træne drengene?

Af 15. marts 2020marts 18th, 2020GOG

Og hvem skal så træne drengene?

GOG Håndbold er godt i gang med at finde trænere til alle senior-, ungdoms- og børnehold i klubben. Der er mange hold, så der skal findes mange trænere, og derfor vil ”afsløringerne” af næste sæsons trænere komme sådan lidt ”pø om pø” i løbet af de næste dage og uger. Følg med – lige her.

Vi har været i stand til at fortælle om næsten alle trænere i pigerækkerne. Du kan finde navnene på trænerne for blandt andre U11, U13, U15 og U17 her på Facebook-siden, hvis du scroller ned. Eller på vores hjemmeside for GOG Håndbold. Og nu kaster vi os over at fortælle om nogle af de kommende trænere på drengesiden.

Vi begynder med U15-drengene, som i denne og forrige sæson har været trænet af Kenneth Østbjerg. Derfor skal vi først have sagt pænt tak og pænt farvel til Kenneth Østbjerg. Han har ført mange børne- og ungdomshold fra GOG til DMs Final 4, og han kan blandt andet være stolt over at have sikret GOG et dansk mesterskab for U14-drenge og et (uofficielt) dansk mesterskab for U12-drenge. Først og fremmest kan han dog prale med, at han har været en stærk udviklingsorienteret træner, som har arbejdet som en rigtig klubmand med masser af sociale aktiviteter og maksimal fokus på at udvikle alle drengene. Kenneth Østbjerg har fået lyst til noget andet, og vi siger ham mange tak – og forhåbentlig på gensyn.

Tak er kun et fattigt ord

Hvis der skulle være nogle, der er i tvivl, så vil vi i GOG Håndbolds bestyrrelse også gerne sige 1000 tak til Carsten Frigaard Eriksen for hans kæmpe arbejde som frivillig træner i GOG Håndbold.

Carsten Frigaard Eriksen er en af de typer, som får en frivillig forening som GOG til at køre rundt. Der er rigtig mange, der er med til det. Og de er alle frivillige kræfter med alt, hvad det indebærer. Men Carsten Frigaard Eriksen er en af dem, vi er meget glade for, at vi har haft i vores stald i mange år, og som har gjort en stor positiv forskel for GOG Håndbold i mange sammenhænge.

Der er rigtig mange af dem. Og de fortjener alle et stort klap på skulderen. Og det gør Carsten Frigaard Eriksen bestemt også. Carsten? Tak for denne gang. Og forhåbentlig på gensyn.

I stedet kan vi glæde os over, at det nu bliver den hidtidige assistenttræner Thomas Toft, som overtager ansvaret for U15 drenge 1 i næste sæson. Og det er godt. Thomas Toft har nemlig haft et godt og tæt samarbejde med cheftræneren i nu to meget vellykkede sæsoner, og vi er 100 procent overbevist om, at han bliver den helt rette løsning for vores bedste U15-drenge, som igen har til hensigt at blande sig blandt de bedste i hele Danmark… Tillykke med jobbet til Thomas Toft. Et ungt og spændende trænernavn. 

U15 drenge 2 bliver med garanti også et rigtig godt hold, og der glæder vi os over, at det er lykkedes for os at hyre Philip Flensborg som ansvarlig for denne gruppe af meget dygtige drenge, og vi håber, at vi kan finde en god og stærk assistent til Philip.  

U15 drenge 3 og 4 kommer også i trygge og sikre hænder, da det er Frederik Drøscher, som tager sig godt af den flok. Frederik får også kvalificeret assistance, da Brian Salomonsen rykker med op fra U13-afdelingen, så vi er helt overbevist om, at alle vores mange, mange U15-drenge får god og kompetent og målrettet træning hele sæsonen.

Det var dagens ”afsløring”. Trænerne for U15 drengene. Vi fortsætter med flere navne i de kommende dage.

PS: Hvis du skulle have frivillig tid til overs, så kan vi altid bruge flere frivillige kræfter. Du kontakter bare formand Niels Kildelund, så finder han en god opgave til dig, så de mange, mange opgaver kan blive fordelt på endnu flere frivillige hænder. Bare kom.

PPS: Hvis du har nogle, som du mener, at der skal siges ekstra tak til, så er du hjertelig velkommen til at skrive det her under kommentarer. Det frivillige arbejde er travlt, så vi er kun glade for at få hjælp og assistance, hvis der skulle være nogen, der mener, at vi skulle have glemt at nævne nogle udover de mange vi har nævnt. Og de mange vi kommer til at nævne.

Med venlig hilsen
GOG Håndbolds bestyrelse


Vi har klaret U15-drengene. Så nu gælder det U17-drengene!

GOG Håndbold er godt i gang med at finde trænere til alle senior-, ungdoms- og børnehold i klubben. Der er mange hold, så der skal findes mange trænere, og derfor vil ”afsløringerne” af næste sæsons trænere komme sådan lidt ”pø om pø” i løbet af de næste dage og uger. Følg med – lige her.

Vi har været i stand til at fortælle om næsten alle trænere i pigerækkerne. Du kan finde navnene på trænerne for blandt andre U11, U13, U15 og U17 her på Facebook-siden, hvis du scroller ned. Eller på vores hjemmeside for GOG Håndbold. Vi har tidligere kunnet berette om U15-drengene også, og nu kaster vi os over at fortælle om nogle af de andre kommende trænere på drengesiden.

I U17-drenge-årgangen har GOG Håndbold jo i årevis haft et fremragende samarbejde med Skolerne i Oure på alle tænkelige måder. Det har afstedkommet, at der er rigtig mange dygtige håndboldspillere, som har fået deres håndopdragelse i GOG Håndbold og/eller Skolerne i Oure. Og dette samarbejde fortsætter naturligvis ufortrødent. Det har også resulteret i mange fine resultater til mange danske mesterskaber i ungdomshåndbold, og det er naturligvis gået hånd i hånd med udviklingen af talenter til seniorsiden. Se bare de seneste mange års ungdoms-DM’er og se bare det nuværende GOG-hold i ligaen.

Til sagen: Vi er nået til U17-drengene, og her kan vi med stor fornøjelse fortælle, at vi fortsætter med en mand, som allerede har fået sat sig flotte præg på talentarbejdet. Det er Jeppe Borch, som efter en vellykket sæson med U17-drengene i år vil fortsætte med at have ansvaret for U17-drenge 1 i næste sæson. Det kan vi ikke være mere tilfredse med. Så er talentarbejdet i de bedste hænder. Jeppe Borch har vist sig som en træner, der kan udvikle de bedste til at blive endnu bedre.

Vi har ekstraordinært mange og ekstraordinært mange dygtige U17-drenge spillere i denne sæson, og det har blandt andet betyder, at U17 drenge 1 ligger nummer 1 i ligaen i øst, imens U17 drenge 2 ligger på en delt 4. plads i ligaen i øst. Vi vil gerne sørge for, at dette fortsætter, og derfor er vi meget glade for, at det er lykkedes for os at lave en god aftale med Jeppe Borch, og vi arbejder på at finde den rette assistent til ham.

Som sædvanlig så er det ikke kun GOG/Oures bedste hold, der er blandt de bedste i Danmark. Det er U17 drenge 2 også i omegnen af, og derfor er det også afgørende, at vi sikrer os en kompetent træner til dette mandskab, og det er i den grad lykkedes os: Vi har nemlig fået Jes Damkær. Han har også i den forløbne sæson været en afgørende mand i GOG og Oures talentarbejde, og derfor er vi glade for, at han har valgt at tage endnu en sæson i den klub, hvor han også trådte sine barnsben.

Vi er med andre ord også overbevist om, at vi har sikret den duo, der kan sørge for, at vi fortsat vil være førende i talentarbejdet blandt U17-drengene, så vi – naturligvis – både kan begå os blandt de bedste i Danmark på ungdomssiden – og som en naturligvis konsekvens heraf også kan sørge for at forsyne GOG med unge talenter til ligaholdet i fremtiden.

Jamen, hvad så med U19-drengene?!? Hvem skal have ansvaret for dem. Det er vel også vigtigt i forhold til talentarbejdet. Det er det i den grad, men den afsløring må du lige vente en dag eller to med. Følg med her på Facebooksiden, så kommer der nyt.

Med venlig hilsen

GOG Håndbolds bestyrelse


GOG Håndbold er godt i gang med at finde trænere til alle senior-, ungdoms- og børnehold i klubben. Der er mange hold, så der skal findes mange trænere, og derfor vil ”afsløringerne” af næste sæsons trænere komme sådan lidt ”pø om pø” i løbet af de næste dage og uger. Følg med – lige her.

Vi har været i stand til at fortælle om næsten alle trænere i pigerækkerne. Du kan finde navnene på trænerne for blandt andre U11, U13, U15 og U17 her på Facebook-siden, hvis du scroller ned. Eller på vores hjemmeside for GOG Håndbold. Vi har tidligere kunnet berette om, hvem der skal træne U15-drengene og U17-drengene, og i denne omgang bevæger vi os helt op til 2. divisionsherrerne og U19-drengene.

På 2. divisionsholdet, som består af en lang række af unge talenter, der får masser af fremragende træning, imens de spiller gode og udfordrende kampe i en stærk, jysk 2. division, har det været vigtigt for os at kunne sikre en fortsættelse af det solide arbejde, som bliver udført her – primært anført af Kenneth Dahl.

Kenneth Dahl har vist, at han er manden, der kan sørge for, at der er en udviklende og hård træning for vores unge men stærke 2. divisionsherrer, og derfor er vi meget glade for, at han vil fortsætte, da hans arbejde på denne front har stor betydning for både GOG Håndbold og Skolerne i Oure. Kenneth Dahl vil få en makker, og det er vores håb, at den kommende assistenttræner for ligaholdet i GOG også vil få en mindre rolle i forhold til udviklingen af talenterne i 2. division.

GOG Håndbold og Skolerne i Oure har altid haft et nært og godt samarbejde, og det gælder bestemt også i forhold til U19-drengene, og her er vi desværre nødt til at sige pænt farvel til en person, der har haft en vigtig rolle i vores talentarbejde. Det er Christopher Zink, der efter et enkelt år som chef har valgt at prøve noget nyt i håndboldverdenen. Vi siger mange tak for indsatsen til Christopher og held og lykke med det nye. Vi er også nødt til at sige pænt farvel til Mathias Albrektsen, som har hjulpet til på U19 drenge 1 i år. Mathias har efter mange gode år i GOG valgt at prøve noget nyt. Tak for denne gang til Mathias.

Det er faktisk endnu uvist, hvem der skal have ansvaret for U19-drengene, men der arbejdes på sagen, og det er til gengæld sikkert, hvem der bliver assistenterne, og det bliver så Carsten Langager Jensen og Jens Brandt. Førstnævnte er manden, der har stået bag en lang, lang række af danske mesterskaber på drengesiden hos GOG, og det er ham, der har stået som ansvarlig for talentarbejdet på Skolerne i Oure i en lang række af år, så U19-drengene er i de bedst tænkelige hænder. Og senere kan vi også afsløre, hvem der bliver cheftræner.

U19 drenge 2 kan vi imidlertid allerede nu fortælle navnene på, og det bliver så stærke navne som Jeppe Borch og Jes Damkær, så vi igen i år sørger for, at det er en stærk sammenhæng imellem U17-drengene og U19-drengene både i GOG Håndbold og på Skolerne i Oure.

Det var lidt flere navne. På 2. divisionsholdet og U19-drengene. De er tydeligvis i en tryg havn allerede nu, og senere kommer der flere navne. Vi vil fortsætte med at fortælle om alle de nye trænernavne her på Facebooksiden og på GOG Håndbolds hjemmeside.

Vi glæder os til næste sæson.

Med venlig hilsen

GOG Håndbolds bestyrelse