Skip to main content

”Mens vi venter”

Af 2. oktober 2020GOG

”Mens vi venter” – ord fra formand Niels Kildelund!

“Kære medlemmer i GOG.

Hvor er tiden lang, men hvor er I gode til at vente.Vi går jo alle og venter på at vi kan komme i gang med at spille håndbold og turneringer og stævner, men det lader vente på sig. I disse tider hvor Covid-19 er et større ord end noget andet, og som bremser al mulig fællesskab på tværs af klubben, så kan jeg jo se, at der er en masse aktivitet på hvert enkelt hold.

Det er noget der glæder mig meget!

Vi ved jo alle at Liga- og vores 2. divisions herrehold og 1. division kvindehold, er i gang med turneringen, så venter alle andre hold med at komme i gang. Men vi håber snart at det bliver en nogenlunde almindelig hverdag i klubben igen.

”Tillykke”, fra klubben skal lyde et STORT Tillykke til GOG´s ligahold, der i weekenden vandt Pokalfinalen over TTH Holstebro. En forløsning kunne ses på både spillere og ledere og ikke mindst direktør Kasper Jørgensen. 13 år skulle der gå før vi igen kunne tage medaljen om halsen. Fantastisk. Vi alle håber på, at vi kan være med til at fejre det senere – vi er klar!Mens vi venter vil jeg opfordre til, at alle stadig husker at spritte af og passer på hinanden.

Med venlig hilsen

Niels Kildelund “