Skip to main content

Masser af succes… og lagkage!

Af 24. juni 2018december 13th, 2018GOG

24-06-2018

Masser af succes… og lagkage!

GOG´s håndboldskole er netop slut og det har været helt fantastisk!

 GOG Håndbold har igen i år holdt en herlig håndboldskole for U10’ere og U12’ere fra hele Fyn – og omegn. Flere end 100 mennesker har været samlet til den – igen i år – totalt udsolgte håndboldskole med deltagelse af en lang række af frivillige ledere og trænere fra GOG. 

 

Først og fremmest skal der lyde et 1000 tak til hver eneste af de trænere og ledere, som har brugt deres fritid på håndboldskolen. Og det gælder både trænerne på gulvet, lederne i kulissen og alle andre. Men størst tak skal der nu lyde til de 5 dejlige U14-piger, som har brugt hele weekenden på de små størrelser.

 

Der er blevet spillet kampe, trænet finter, lavet lagkager, løbet kontra, spillet bordcurling, skudt på mål, lavet stigetræning, præsteret motorisk træning, øvet vurderingsspil, danset danse, spist slik, fortalt godnathistorie, spillet beachhåndbold, dystet i kylling-curling, ledt efter sko og bolde og pandebånd, spist dejlig mad fra GOGs cafeteria, løbet om kap, leveret uforglemmelige jubelscener og meget, meget, meget andet…

 

Først og fremmest har ungerne lært, at det vigtigste overhovedet er, at de opfører sig ordentligt overfor hinanden. At de siger tak for mad, at de hjælper en trist kammerat, at de tørrer bordene af efter sig, at de i det hele taget er gode og rare ved hinanden. Det er nemlig noget af det vigtigste, man skal lære på en håndboldskole for U10’ere og U12’ere i GOG.

 

Vi vil derfor gerne sige 1000 tak for lån af børnene. GOG-hallerne har igen-igen-igen været fyldt til randen af glade børne og unge, som har nydt legen med bolden og hinandens samvær, og der er vist ingen tvivl om, at der skal indhentes lidt søvn – både for deltagerne og trænerne og lederne ���.

 

Har du lyst til at være med næste år… Så er det nok klogt, at du skynder dig at tilmelde dig, når indbydelsen kommer ud. Vi får flere og flere tilmeldinger, og det går hurtigere og hurtigere, men vi ønsker ikke at være flere, da det først og fremmest skal være en hyggelig og tryg oplevelse for alle deltagere.

 

Med venlig hilsen

 

Faaborg og John Jäger

GOG Håndbold. 

 

PS: Fik vi sagt 1000 tak til alle de frivillige, der har hjulpet til?!? Det er mange. Vi kan ikke nævne alle: Dog… Ida Calle Dyhr og Søren Kuhr Nielsen tog hele weekenden! Ekstra tak til jer. (Og tak til alle andre også…).