Skip to main content

Lasse Møller er årets idrætstalent i Svendborg!

Af 10. juni 2018december 13th, 2018GOG

10-06-2018

Lasse Møller er årets idrætstalent i Svendborg!

Bent Møller modtager prisen på vegne af Lasse i Svendborg

Læs hér hvad avisen, Fyns Amts Avis, skriver;

 

Han har iøvrigt givet noget af sin håndbold-viden videre; i denne sæson har han været assisterende træner på GOG´s U18 Drenge hold!

 

Fantastisk sæson, Lasse!

 

Tillykke!

 

Fyns Amts Avis skriver følgende

 

“Lasse Møller Kjær, GOG, kåret til Årets Idrætstalent 2017. Da han er på landsholdslejr, var det farmand Bent Møller, der fik overrakt prisen på Svendborg Sportsfestival.

 

Svendborg: Det blev den unge GOG-spiller Lasse Møller Kjær, der af SIS blev kåret til Årets Idrætstalent 2017. Det skete under Svendborg Sportsfestival lørdag sidst på eftermiddagen, da festivalen var rykket til Frederiksø.

 

Lasse Møller Kjær, der for det meste bare kalder sig Lasse Møller, fylder 22 år mandag den 11 juni. Han kunne ikke selv være til stede, da han er på landsholdslejr i udlandet, men hans far Bent Møller tog glad imod prisen for sin søn. Det er Svendborg Idræts Samvirke, der står bag prisen.

 

Den unge mand var indstillet til prisen af GOG’s bestyrelse og valget begrundes i den fantastiske udvikling, han har været igennem det seneste år.

 

Udover at han igennem 2017 har fået en masse spilletid på ligaholdet, har han også vist sit store talent under deltagelse i Ungdoms VM i Tyrkiet, hvor han blev kåret til turneringens vigtigste spiller, var topscorer for Danmark og fik en plads på Allstar-holdet plus en sølvmedalje.

 

Han blev af Politiken indstillet til prisen Årets Fund 2017, han fik debut på A-landsholdet og i sportskredse gættes der på, at han også kommer med det hold, når der er EM i januar 2019 i Kroatien.

 

Lasse Møller Kjær er født og opvokset i Gudme og har hele sit liv spillet håndbold i GOG.

 

Hans konkurrenter til Årets Idrætstalent 2017 var Sofus Kramer fra SG, Tomas Atli Bjarksson, Svendborg Basketball Club og Calle Hulthin Sørensen, Thurø Sejlklub”.