Skip to main content

Læs med: U11 drenge i Ungdomspokalturneringen!

Af 22. februar 2020GOG

U11 drenge i Ungdomspokalturneringen! Alle GOG Håndbolds tre U11 drengehold nåede i dette års Ungdomspokalturnering frem til semifinalerne.

For to af holdene blev det desværre endestationen. GOG 3 stillede op i pokalturneringens B-række og kæmpede sig gennem en hård pulje frem til semifinalen, som torsdag aften blev tabt 15-20 til Nyborgs 1. hold. Vi spillede en fin kamp med god vilje og fine detaljer, men desværre manglede den afgørende skarphed i afslutningerne. En flot indsats af GOG 3 i pokalturneringen.

Både GOG 2 og GOG 1 stillede op i A-rækken i pokalturneringen, og begge hold gik ubesejrede gennem de indledende runder og vandt hver sin pulje. I de to semifinaler blev vi parret med 2’erne fra de modsatte puljer, og her mødte GOG 2 den største modstand i Kerteminde HK, som GOG 1 havde besejret i en tæt kamp i puljespillet.

I en utrolig spændende kamp tirsdag aften i Munkebo måtte vi se Kerteminde løbe med sejren på 16-14 efter et vanvittigt comeback af de evigt kæmpende GOG-drenge, som tidligt i kampen kom bagud med 6 mål. Med 1 minut tilbage var vi kommet op på 14-15 og havde bolden men missede desværre chancen, hvorefter Kerteminde fik scoret til resultatet 14-16. Ærgerligt, når det var så tæt på, men en virkelig god indsats og fight af drengene.

Torsdag aften i Søndersø var således sidste chance for at få et GOG U11 drengehold med til finalestævnet i Brenderup, og her viste GOG 1 sig at være de fysisk større og stærkere Søndersø-spillere spillemæssigt overlegne på dagen. Via en god og koncentreret indsats, hvor vi fik udnyttet vor hurtighed, blev det til en sikker 25-13 sejr på den svære udebane i Søndersø, og dermed er GOG 1 klar til en spændende A-finale mod Kerteminde HK d. 14. marts kl. 12:40 i Brenderup Aktivitetscenter.

Håber at se en masse GOG-fans d. 14. marts, hvor der vil være flere GOG-hold i finalerne i dette års Ungdomspokalturnering.

Hold fra GOG som er med til finalestævnet

U11 Drenge & piger, U13 Drenge, U15 Drenge, U19 Piger, 17 Drenge (Oure)

Se mere om finalestævnet på Fyns Håndboldforbund her; https://www.haandbold.dk/forbund/fhf/turneringer-staevner/pokalturneringer/ullerslev-budcentral-ungdomspokalturnering/

Sejrsråb og sejrsdans i omklædningen!