Skip to main content

Igen-igen: Ny spiller til GOGs 1.divisions damer!

Af 21. juni 2019GOG

GOG offentliggjorde for en måneds tid siden en ny satsning på pige- og kvindesiden: Fra U17 over U19 til 1. divisionsholdet. Nikolaj Jacobsen og Keld Vilhelmsen blev præsenteret som trænere U19-holdet. Og kort efter blev Michael Jacoby og Klaus Virum Lindblad meldt ud som trænere for 1. divisionsholdet.

For et par uger siden kunne GOG præsentere to nye, unge spillere. De to spillere er Lærke Vedel og Emilie Jäger. Sidstnævnte kommer fra Skanderborg med ungdomslandskampe, DM-sølvmedalje og en korsbåndsskade i bagagen. Også Lærke Vedel vender tilbage efter både en skadesperiode og en tid væk fra GOG. Hun har tidligere været til ungdoms-OL for Danmark. For en uge siden kom der så endnu en ny spiller: Det var den unge playmaker Camilla Rugtved, som tidligere har spillet ungdomshåndbold i GOG. Hun har været et smut forbi Fredericia i 1. division og DHG i 1. division, men hun vender nu tilbage til Sydfyn.

Nu er der kommet endnu en ny spiller til Sydfyn. Hun hedder Laura Lund Ditlevsen, og hun er stregspiller. Hun kommer fra 1. divisionsklubben Fredericia, men hun har besluttet sig for, at hun vil fortsætte sin håndboldkarriere i Gudme.

– Jeg synes, at ”ånden” i GOG er imponerende, fortæller Laura og fortsætter: Jeg glæder mig til at være en del af en stærk trup, og jeg ser frem til at slås for den gule trøje, beretter den nye GOG-spiller, som allerede har deltaget i træning og kampe i den gule trøje.

Laura Lund Ditlevsen er den foreløbig ældste forstærkning. Hun er 26 år ung, og hun er uddannet farmaceut. De tre øvrige forstærkninger er 19-20 år, så Laura er den foreløbig klart mest rutinerede tilføjelse til den gule trup:

Træner Klaus Virum Lindblad glæder sig over, at tilgangen bare fortsætter og fortsætter:

– Det betyder meget for os, at vi har en stærk trup, og det betyder meget for os, at vi har en bred trup, så vi har et stærkt træningsmiljø, hvor der er kamp om pladserne. Og så er det også dejligt, at vi får forskellige typer og aldre og så videre, så vi har en broget trup, hvor mange kan bidrage med det, de har med i bagagen, slutter cheftræner Klaus Virum Lindblad.

GOGs kvinder har allerede spillet et par fine træningskampe mod både Tved og Stjernen, og de ”gamle” og de nye spillere fra Gudme er derfor så småt ved at finde hinanden i de mange forskellige konstellationer, som den nye trup giver mulighed for. I begge kampe har der også været deltagelse af U19-spillere, da der arbejdes målrettet for at sikre, at der er en rød tråd fra U17 over U19 og til 1. division, og at de forskellige træningsgrupper får mest mulig gavn af hinanden.

De foreløbig fire nye spillere er kommet godt i gang. Lærke Vedel, Camilla Rugtved og Laura Lund Ditlevsen har både trænet og spillet med. Og Emilie Jäger vender tilbage til GOG, når hun er blevet student i Skanderborg.