Skip to main content

Tak for mad… Uden mad og drikke. Dur heltene ikke.

Alle i GOG ved, at her i klubben siger vi “tak for mad”, når vi har spist. Gudme HKs kvinder vil derfor også gerne have lov til at sige mange tak for mad!

Tak for mad til Gudme Slagteri. Tak for mad til Meny Hesselager. Tak for mad til Vester Hæsinge Slagterforretning. Tak for mad til Ullemose Frugt. Tak for mad til Gerts Bageri i Nyborg. Tak for mad til Fakta i Nyborg på Skaboeshusevej.

Det var nemlig disse venlige virksomheder/forretninger/butikker, der var så søde at bidrage til at sponsere maden, da alle GOGs bedste håndboldkvinder i 1. division (og en masse U19-spillere) havde en herlig weekend – med håndbold og hygge.

Ja, Gudme-kvinderne siger også tak til de forældre, som valgte at bruge noget af weekenden på at lave maden, så det hele var klar til spillerne. Det var ikke blevet en så vellykket weekend uden den store assistance.

Hvis du skulle stå i en situation, hvor du ikke ved, hvor du skal handle ind, så vil vi – alle os fra Gudme HKs kvinder – derfor gerne bede dig om at vælge de steder, som har valgt at støtte os i vores sæsonoptakt.

Og altså: Tak for mad!

Med venlig hilsen

Gudme HKs kvinder.

PS: Og skulle der være andre, der har lyst til at være sponsor for Sydfyns bedste kvindehold, så er der plads til flere sponsorer