Skip to main content

Gudme HK Dameelite slog DHG i 1. division!

Gudme HK Dameelite slog DHG i 1. division!
– læs med hér;
Der var mange ting på spil, da GOGs bedste håndboldkvinder i går mødte DHG i 1. division.

Det var på en måde ”slaget om Fyn” i 1. division. Der var både spillere og trænere med fortid i ”den anden” klub. Og det blev et underholdende drama med spænding til det sidste.

Første halvleg endte med en komfortabel føring til DHG. Holdene fulgtes til 5-5, men så trak gæsterne fra Odense fra, og Gudme var bagud med 9-13 ved pausen. De gule meget svært ved at score i en ikke så velspillet første halvleg.

To udvisninger til DHG bragte GOG tilbage fra 2. halvlegs start, hvor holdet hurtigt udlignede til 13-13, og derefter var kampen lige igen. Gudme opnåede endda en 3-måls føring, da trænerne lod Laura Eskebjerg Eggert tage DHGs Frida Maag Damgaard ud af modstandernes angrebsspil med en mandsopdækning. I en periode gik Gudme fra 16-18 til 23-20. Tre mål på otte minutter af den tidligere DHG-spiller Camilla Rugtved hjalp til.

Herefter fik Gudmepigerne ”gummiarm”. Og det endte møg-spændende. Der måtte en time out til 10 sekunder før tid. Men hjemmeholdet red stormen af og vandt 26-25 til stor jubel i Suvit Arena. Gudmes målscorere var: fint fordelt: Camilla Rugtved 5, Emilie Jäger 5, Laura Eggert 3, Sara Kirkeløkke 3, Ida Mikkelsen 3, Johanne Matzen 3, Cecilie Nordstrøm 2, Clara Thomsen 1 og Cecilie Brandt 1. For DHG scorede Nanna Daugaard 6 og Frida Maag 5.

Gudme ligger nu nummer 5 af 12 hold i Danmarks næstbedste række. Med 5 point i 5 kampe. DHG er nummer 7 med 4 point. Det tredje fynske hold, Stjernen, ligger sidst med 0 point i 6 kampe.