Skip to main content

GOG´s Venner udbetaler 70.000 kr!

Af 7. december 2018december 13th, 2018GOG, GOG´s Venner

07-12-2018

GOG´s Venner udbetaler 70.000 kr!

Kom til julespillegilde d. 10 december!

Så er der udbetalt tilskud til børne- og ungdomshold i GOG håndbold fra GOG’s Venner. Disse penge er tjent ved vores forskellige arrangementer i løbet af året. Bla: 

  • Udlejning hoppeborg/pude 
  • Passive medlemskaber 
  • Aktivitetsdage
  • Julespillegilde 

 

Udbetalingen til holdene har i år samlet beløbet sig til 70.000 kr. Det er forskelligt fra år til år, hvad udbetalingen lyder på til holdene, dette skyldes selvfølgelig den indtægt vi har i foreningen, men også hvor mange børne- og ungdomshold der er på de forskellige årgange. Vi er i GOG’s Venner stolte af den støtte, vi har kunne give til holdene i år. 

I denne sæson har der desværre ikke været den samme interesse for passivt medlemskab i GOG’s Venner som sidste år. Vi har ikke formået at nå ud til ”bedsteforældre” gruppen, som på denne måde kan støtte op om deres børnebørns fritidsaktiviteter. 
Men alle kan nå at blive medlem endnu, vi trækker 2 årlige præmier (sæson 18/19), første udtrækning sker den 22. december 2018 til ligakampen mellem GOG – TTH Holstebro. Vinderen får direkte besked. 
For at blive medlem skal du blot indbetale 100 kr. på konto nr. 0817 0000349240 eller mobilepay 21 82 20 19 (formand Nancy Kildemand) Husk i teksten at påføre: mail og navn, så sender vi efterfølgende et medlemskort til dig med dit medlemsnummer.

 

 

Hvert år ser vi frem til vores julespillegilde. Der er altid mange glade gæster og fine gevinster. Bl.a varekurv, ½ gris, cafesæt, gavekort, vin mf. 
Vi har mange gæster, der kommer år efter år, og bare venter på at det næste julespillegilde finder sted. Det er herligt og derfor også vigtigt for os, at holde fast i denne tradition. 
Vi vil som noget nyt i 2019 forsøge os med et ekstra bankospil – for den yngre generation som vi skal have lært op til at gå til bankospil J

 

 

Alle vores arrangementer kan ikke løbe af stablen uden vores trofaste hjælpere i GOG’s Venner.  Tak til alle jer. MEN vi mangler løbende flere hænder til at hjælpe til, derfor: Skulle du/I have lyst til at give en hjælpende hånd i GOG’s Venner, så kontakt venligst formand Nancy Kildemand tlf. 21822019
 

Vi glæder os til at se jer til vores Julespillegilde 10 december 2018