Skip to main content

GOGs U10 Drenge ønsker go´sommer!

Af 14. juli 2019juli 24th, 2019GOG, U10

Læs med; GOGs U10 Drenge-afdeling sætter ord på sæsonen, ser frem mod den nye sæson og ønsker go’ sommer – “Vi ser frem til – efter en kort sommerferie – at skulle i gang med en spændende U11 sæson – Hilsen trænerteamet Signe, Anja, Thomas, Klaus, Jens og Kenneth”

Afrunding af sæson 2018-19 for U10 drenge

En lidt turbulent sæson for vores U10 drenge er nu ovre, men vi kan se tilbage på en god sæson med masser af sjove timer og sportslige udfordringer.

Vi startede sæsonen med ca. 15 drenge og kan nu gå på sommerferie med ca. 20 drenge i truppen. Sæsonen har også budt på flere trænerskift, og i den forbindelse skylder vi Mads Strate en stor tak for indsatsen gennem flere år. Du har givet drengene en god start på håndboldtilværelsen, og de er glade for stadig at kunne møde dig i hallen. Der er styr på trænertruppen frem mod næste sæson, og det er dejligt at have i god tid før sommerferien.

I turneringen var der før jul ingen A-række, så begge vore hold spillede B-række med så stor sportslig succes, at vi fik begge hold i A-rækken efter jul. Det var en lidt stor mundfuld for vort andethold med bl.a. flere nystartede spillere, men alle tog det i stiv arm og kæmpede og holdt humøret højt og fik tilmed en enkelt sejr i A-rækken.

Vort førstehold kvalificerede sig til det uofficielle U10 DM i Greve, og det var en stor oplevelse for drengene, som alle med en enkelt undtagelse var til DM for første gang. Vi havde flere jævnbyrdige opgør og endte på en hæderlig 12. plads blandt alle landets U10 hold. Tak til sponsorerne EUMT, ES Ejendomme, Arbejdernes Landsbank, J. Dyhr A/S og Kvickly City for støtten.

Året har desuden budt på gode oplevelser med deltagelse i GOG Cup, SUS Cup, Skjern Julecup, SNE Cup og Vojens Påskecup, hvilket sammen med andre sociale arrangementer er med til at give et fantastisk sammenhold i hele truppen. Til vores afslutning i juni kårede vi Årets spillere, og valget faldt i år på Pelle og Hjalte begrundet i deres bidrag til kammeratskabet, deres gode humør og trofaste fremmøde til træning. De to glade drenge ses på billedet.

Vi ser frem til – efter en kort sommerferie – at skulle i gang med en spændende U11 sæson 2019/20. Træningen starter onsdag d. 7. august, og alle interesserede er velkomne til at møde op. For nye spillere er det ikke for sent at starte, og vi har plads til alle i truppen, da vi håber at kunne stille hold på alle niveauer lige fra C-række til AA-række. Se mere på goghaandbold.dk

God sommer!

Hilsen trænerteamet Signe, Anja, Thomas, Klaus, Jens og Kenneth