Skip to main content

Hvad har en sundhedsplejerske med håndbold at gøre? Hvad har en mooncar med 1. division for kvinder at gøre? Hvad har kassestabling med Gudme at gøre? Ikke så lidt faktisk!

Gudme HKs mandskab i 1. division har netop været samlet i tre dage til en herlig weekend med masser af håndbold og endnu mere socialt samvær af den underholdende slags.

Det var 1. divisionstrænerne Klaus Virum Lindblad og Michael Jacoby, som havde samlet både nye og gamle spillere – og både rutinerede kræfter og masser af U19-spillere.

Der var ingen af kvinderne, der anede noget om, hvad de skulle, men det endte med at blive en meget broget weekend, der bragte de 21 spillere meget tættere på hinanden.

Det sportslige først? Først fik et islandsk hold et drag over nakken, hvor alle spillere kom i aktion, og hvor kontramaskinen blev smurt. 17 kontrascoringer i en og samme kamp

Så et nederlag på ét mål til Stjernen, og her skulle alt det nyligt trænede øves igennem. 17 spillere kom på banen. Forsvaret var skarpt. Angrebet noget rod. Stjernen vandt 20-19.

Til sidst en storsejr over AGF, og her lignede angrebet noget. Der var også masser af kontra, men der var i det hele taget mere facon over det hele. Og altså en storsejr i kampen.

Altså: Fin udvikling. Det går fremad, som det skal. Og masser af unge U19-spillere med til at bidrage, imens flere andre spillere så småt er ved at være eller snart blive kampklar.

Det vigtigste var dog det sociale! Der blev stablet kasser, tegnet trænere, kørt mooncars, gættet fugle, spillet kahoot, leget Master Chef, spillet goalball og meget, meget andet.

Ja, spillerne var sågar på besøg hos sundhedsplejerske, og de var ”bike and run”, og der blev grinet og hygget og smilet. Og så var der alvor: Hvad skal sæsonen byde på for holdet?

Ja, det var en fremragende weekend for ”Sydfyns finest”. Strålende dage for 21 dejlige kvinder. En perfekt optakt til sæsonen. Og om få dage skal  holdet møde Japans landshold.

Se bare billederne. Her finder du 21 af GOG/Gudmes bedste håndboldspillere, som i den kommende sæson har givet hinanden håndslag på en fed sæson i 1. division for kvinder.