Skip to main content

GOG U11 drenge har nu været i gang med sæsonen 2 uger, og det har været en rigtig fin start med 25-27 drenge til hver træning ud af en samlet trup på pt. 28 drenge.

En tilgang af 11 nye spillere over sommerferien har givet os 3 hold, og alle er kommet godt i gang med forberedelserne til sæsonen 2019-20.

Vi har i den forgangne weekend haft 2 hold til Gardena Cup i Frederiksberghallerne – et stævne som arrangeres af Ydun og FIF.

Begge hold var meldt til i stævnets A-række sammen med gode sjællandske hold, herunder hjemmeholdet FIF’s sølvvindere fra sidste sæsons U10 DM.

Vort ene hold med Rasmus N, Rasmus R, Kasper, Linus, Linus, Lasse, Sebastian Ø og Sebastian E startede med 3 nederlag lørdag mod de 3 stærkeste hold, der i blandt et hæderligt 8-måls til FIF.

Søndag viste holdet store forbedringer i spillet, hvor det blev til 2 uafgjorte kampe mod Ydun og HIK. Det andet hold med Sander, Christian, Magnus, Marcus, Hjalte, Sejr, Rasmus K og Valdemar tabte på førstedagen klart til FIF, men vandt resten af kampene i puljen mod Ydun, HIK og HØJ. I finalen steppede holdet op og tabte en tæt finale med 13-16 til FIF.

Alt i alt en super weekend både socialt og sportsligt. Vi glæder os til en sjov og spændende sæson for hele U11 truppen!

De bedste hilsner, Trænerteamet (Jens, Thomas, Thomas, Klaus, Anja, Kenneth)