Skip to main content

GOG Nyhedsbrev – september 2018

Af 2. oktober 2018december 13th, 2018GOG

02-10-2018

GOG Nyhedsbrev – september 2018

Læs ordene fra GOG Håndbold´s bestyrrelse

GOG Nyhedsbrev september 2018

 

 

September måned er ved at være slut. Men vi vil gerne bringe lidt nyheder ud til jer inden sæsonen for alvor går i gang.

 

GOG-Cup

 

Vi har netop afsluttet GOG-Cup for både U-12 og U-14 samt U-16. Begge stævner med stor succes og med stor tak til alle de frivillige der har givet et nap med både i hallerne og på skolerne til både overnatning og mad.

 

Udskiftning i bestyrelsen:

Efter 11 år stoppede Flemming Østergaard i bestyrelsen i GOG Håndbold. En stor tak til Flemming for hans engagement og interesse for klubben.

I stedet for Flemming blev Malene Lauridsen stemt ind. Vi glæder os til at få Malene sat i gang med en masse opgaver til glæde for klubben.

 

GOG-priser:

Ved generalforsamlingen i torsdags blev de 2 sidste priser også uddelt.

 

Sybergprisen:

Sybergprisen for sæson 2017-2018 gik til ”HÅNDBOLD FITNESS” holdet, hvor Bjarne Isager og Rie Schneider modtog den eftertragtede gave i form af en badekåbe (Nikoline Nielsen-Brandt var ikke til stede). Sybergprisen gives hvert år til et hold eller enkeltperson, som via et nyt initiativ eller nyt tiltag til glæde for klubbens udvikling.

 

GOG-leder prisen:

Lederprisen for sæson 2017-2018 gik til Anette Kildelund. Lederprisen blev overrakt af Poul Syberg. Lederprisen gives hvert år til en person, som via sit engagement, bidrager til klubbens udvikling og lederskab.

 

GOG ́s Venner:

GOG ́s venner afsluttede september af med et flot arrangement i SU ́VI:T Arena, hvor de i samarbejde med WILT havde lavet hallerne om til legeplads for store som små. Et godt initiativ af GOG ́s Venner.