Skip to main content

GOG Håndbold modtager 34.194 kroner

Af 20. marts 2019marts 30th, 2019GOG

“Vi er meget glade”, udtaler fmd. i GOG, Niels Kildelund

Pressemeddelse fra Energi Fyn! Marts, 2019
 
Energi Fyn støtter GOG Håndbold med 34.194 kroner
 
GOG Håndbold har netop modtaget 34.194 kroner fra Energi Fyns sponsorordning FynskSupport. Pengene skal bruges på børne- og ungdomsområdet, hvor målet er at skabe et godt miljø for talentudvikling.
 
Håndboldklubben GOG har i år modtaget 34.194 kroner fra Energi Fyns sponsorordning FynskSupport. Beløbet er indsamlet af klubbens supportere, der støtter foreningen via deres el- og gasforbrug hos Energi Fyn. Den flotte sum skal især gå til at udvikle GOG’s børne- og ungdomsafdelinger og skabe nye håndboldtalenter.
 
– Når vi siger ja til at være med i Energi Fyns supportordning, er det med henblik på at finde nogle medlemmer, der er interesserede i at støtte børne- og ungdomsområdet i håndboldverdenen. Pengene skal blandt andet gå til stævner, turneringer og andre aktiviteter. De skal altså kort sagt bruges til at fastholde et godt miljø med mulighed for at udvikle sig, fortæller Niels Kildelund, bestyrelsesmedlem i håndboldklubben.
 
GOG Håndbold er en forening med fokus på både breddehåndbold og talentudvikling og har cirka 400 medlemmer fordelt på en børne, en ungdoms- og en seniorafdeling. I alle afdelingerne er der et meget højt ambitionsniveau, som beløbet fra FynskSupport i høj grad er med til at gøre muligt.
 
– Energi Fyns støtte er vigtig for os. Vi er meget glade for, at vi kan indgå i et samarbejde, hvor vi kan bidrage til at finde supportere, som dermed støtter vores klub. Beløbet fra FynskSupport giver os mulighed for at udvikle os i en positiv retning, og det er vi meget taknemmelige for, siger Niels Kildelund.
 
Støtter fynske klubber og foreninger med 1,1 mio. kroner

 
I år er det niende gang, at Energi Fyns sponsorordning FynskSupport giver det fynske klub- og foreningsliv en økonomisk håndsrækning. FynskSupport har eksisteret siden 2011, og hvert år udbetales et klækkeligt beløb til de 500 fynske klubber og foreninger, der er med i ordningen. I år løber det samlede beløb op i 1,1 millioner kroner.
 
– Som fynboernes foretrukne energiselskab er det vigtigt for os at støtte op om mangfoldigheden i det fynske foreningsliv. Med FynskSupport støtter vi klub- og foreningslivet bredt på Fyn og på tværs af aktiviteter, fortæller Finn Andersen, kommerciel direktør hos Energi Fyn.
 
Alle kan være med til at støtte det fynske foreningsliv, og det vel at mærke uden at det koster ekstra. Hvis man køber el eller gas gennem FynskSupport, så bliver man sponsor for en fynsk klub eller forening efter eget valg. Man betaler kun for den el eller gas, man bruger. Energi Fyn giver 2 øre pr. kWh el og 6 øre pr. m3 gas til den klub, som man ønsker at støtte.
 
 
På billedet ses Niels Kildelund fra GOG og Paw Jakobsen fra Energi Fyn.