Skip to main content

Godkendt sæsonstart af Gudmes dronninger!

Godkendt sæsonstart af Gudmes dronninger!

Gudmekongens hal finder man tæt på SU’VI:T Arena. Men GOGs hellige haller huser også dronninger. Gudmes kvinder ligger i 1. division for tiden, og det gør de godt. Foreløbig er der spillet fire kampe i denne sæson, og det er blevet til en sejr, en uafgjort og to nederlag. En godkendt indledning på sæsonen for Gudme HK Dameelite.

Gudme-pigerne og deres to trænere, Klaus Virum og Michael Jacoby, lagde ud med en sejr over Hadsten. Efter en jævnbyrdig indledning trak Gudme markant fra – og endte med at vinde med dejlige 23-19 over et udmærket Hadsten-mandskab.

Næste modstander var Vendsyssel, som er et af de storsatsende hold i 1. division, men Gudme fulgte virkelig godt med i det jyske, før de måtte se sig besejret med 17-21. Vendsyssel har foreløbig vundet alle deres kampe i denne sæson.

Derefter hed modstanderen Bjerringbro, og det gik rigtig-rigtig fint indtil 10 minutter før tid, så faldt Gudme fuldstændig sammen – og tabte med 18-26. Bjerringbro har kun tabt en kamp i denne sæson, men et skadesplaget GOG-hold bed godt fra sig – indtil afslutningen…

Den foreløbig sidste kamp var i fredags mod nogle af oprykningsfavoritterne fra Sønderjyske, og det blev en meget positiv oplevelse. Det talentfulde Gudmehold gik uimponeret til sagen og var endda foran med to et par minutter før tid. Det endte uafgjort 28-28 i Aabenraa. Flot præstation og godt resultat.

Altså: 3 point i fire svære kampe og en placering – midt i det hele. Det er en godkendt start af det nye hold med den nye trænerduo, og GOG/Gudme håber på stor opbakning til kvinderne i 1. division i resten af sæsonen.