Skip to main content

Garanterne mødtes i Gudme!

Af 12. oktober 2019GOG

Der var GOG-Garant arrangment i Gudmehallerne d. 5. oktober 2019.

Internt i Garantudvalget blev der orienteret og diskuteret og så blev der budt velkommen til GOG-herrernes Cheftræner Nicolej Krickau. Arrangement blev nemlig afholdt i forbindelse med Ligakampen mellem GOG og Skanderborg.

“Garantarrangementet havde også et indlæg af en særdeles veloplagt Nicolej Krickau inden ligakampen mod Skanderborg. Altid spændende at høre om de taktiske overvejelser inden en kamp mod en svær modstander.”

Desuden havde garanterne også besøg en anden bekendt person, og fortæller;

“Trine Nielsen havde en indlæg under emnet: Trines tilbagevenden til GOG, håndboldkarrieren og håndboldekspert på TV2.
Et meget spændende og inspirerende indlæg. Trine havde stor fokus på værdien af det frie foreningsliv og frivillige ildsjæle… Tak for din deltagelse, Trine! Virkelig en fornøjelse!”

Det forlyder fra Garanterne er der var stor tilfredshed med mødet og arrangementet!

Du kan også blive GOG Garant ved at underskrive en garantaftale. Den finder du på hjemmesiden www.goghaandbbold.dk.

Derudover kan du også blive medlem af GOG Garant netværksgruppen. Denne gruppe finder du på facebook på GOG Håndbolds facebookside. Gruppen er for alle som ønsker at følge med i Garanternes arbejde!

Se billeder fra arrangementet under Galleri.

Om GOG Garant

  • At videreudvikle talentarbejdet i GOG Håndbold.
  • Tilbyde et netværk for tidligere og nuværende spillere, trænere, ledere, fans, tilskuere, håndboldelskere og øvrige personer med ”gule rødder”, der er villige til at støtte GOG Håndbold økonomisk.