Skip to main content

FynskSupport bidrager til GOG’s talentudvikling

Af 11. marts 2020GOG

FynskSupport bidrager til GOG’s talentudvikling

GOG Håndbold har modtaget 35.260 kroner fra Energi Fyn sponsorordning, FynskSupport. Pengene kommer især til at styrke udviklingen af klubbens børne- og ungdomshold.

Takket være en masse trofaste bidragsydere har GOG Håndbold netop modtaget 35.260 kroner. Det er en masse håndboldglade fynboer, som gennem sponsorordningen FynskSupport, har valgt at støtte klubben via egen gas- og elregning. Pengene er en stor gevinst for klubbens ungdoms- og talentarbejde.

– Pengene bidrager til, at vi hele tiden kan gøre klubben dygtigere og bedre på mange parametre. I dag bruger vi størstedelen af vores penge på børne- og ungdomsområdet, og det er i høj grad også der, vi fortsat vil forsøge at styrke udviklingen, siger bestyrelsesformand i GOG, Niels Kildelund.

Glade for ordningen
Det er til stor gavn for GOG Håndbold at være en del af sponsorordningen, FynskSupport. Med ca. 400 medlemmer fordelt mellem en børne- ungdoms- og seniorafdeling, er der både fokus på breddehåndbolden og talentudviklingen i klubben. Det kræver således en vis opbakning og økonomisk støtte at kunne bibeholde og videreudvikle det sunde håndboldmiljø, klubben er så kendt for at have.

– Vi er rigtig glade for den store opbakning, vi får. Beløbene har været stødt stigende over de sidste par år. Det må være bevis på, at de eksisterende supportere er tilfredse med det arbejde, vi laver samtidig med, at vi også får nye supportere, siger Niels Kildelund.

1,2 millioner kroner til fynske klubber og foreninger
Det er tiende år i træk, at Energi Fyn kan dele penge ud til de fynske klubber og foreninger.
Det samlede beløb, som FynskSupport har indsamlet i år, er på intet mindre end 1,2 million kroner.

– Som fynboernes foretrukne energiselskab er det vigtigt for os at støtte op om mangfoldigheden i det fynske foreningsliv. Med FynskSupport støtter vi klub- og foreningslivet bredt på Fyn og på tværs af aktiviteter, fortæller Finn Andersen, kommerciel direktør hos Energi Fyn.

Alle kan være med til at støtte det fynske foreningsliv, og det vel at mærke uden at det koster ekstra. Hvis man køber el eller gas gennem FynskSupport, så bliver man sponsor for en fynsk klub eller forening efter eget valg. Man betaler kun for den el eller gas, som man bruger. Energi Fyn giver 2 øre/kWh el og 6 øre/m3 gas til den klub, som man ønsker at støtte.