Skip to main content

Fem nye spillere til Gudme HK i 1. division !

Fem nye spillere til Gudme HK i 1. division !

Der er egentlig ikke noget at sige til det, hvis træneren for Gudme HKs kvinder i 1. division, Peter Due, blev en smule overrasket, da han mødte op til første træning hos de sydfynske kvinder. Den erfarne træner havde sagt ja og tak til at blive træner for 1. divisionsholdet, og da han så truppen første gang, var der sket store ændringer.

Blandt andet: Sønderjyske, Sverige og en graviditet havde taget over halvdelen af alle holdets scoringer… Clara Skyum Thomsen (Sønderjyske), Laura Eggert (Sverige) og Cecilie Nordstrøm (gravid) stod for 231 af Gudmes 452 mål i den forløbne sæson.  Ja, hele startopstillingen var af forskellige årsager ikke længere til rådighed. Sikke en udfordring.

Træner Peter Due har imidlertid taget denne udfordring op, og han kan foreløbig glæde sig over, at han har fået fem nye spillere i sin meget unge trup, der meget vel kan ende med at blive en af de yngste 1. divisionshold i hele landet. De nye spillere er. 

  1. På højre fløj er Bára Prainsdottir skiftet fra HC Odense til Gudme HK. Bára har spillet for HC Odenses talentfulde U17- og U19-hold, som flere gange har deltaget i ungdommens DM Final 4. Hun kommer fra Kerteminde HK og Munkebo. Hun er en lille fighter – fra Island.
  2. På venstre back er Nanna Vedel vendt tilbage til GOG. Hun har senest spillet 1. division for Oddense Otting. Hun bliver nok holdets alderspræsident – på 25 år! Hun kommer fra Nyborg og har spillet U16 i HC Odense. Ellers alle år i GOG. Nanna Vedel er en kriger – og har da også været i militæret.
  3. Også på playmaker positionen er der et meget kært gensyn med en tidligere spiller. Josefine Basler Larsen. Josefine bliver med sine (snart) 24 år den tredjeældste på holdet. Hun har spillet i Tved, GOG og HIK. Og nu er hun heldigvis tilbage i Gudme. Josefine studerer idræt og sundhed på SDU.
  4. På målmandspositionen er der også en ”ny” spiller – tilbage. Det er Ida Hobolt, som har besluttet sig for at vende tilbage til GOG igen efter en kort periode i SUS Håndbold. Ida Hobolt bliver vist den næstældste på holdet, da hun lige er fyldt 24 år. Hun læser til fysioterapeut og arbejder på Oure.
  5. På venstre fløj er der kommet en helt ny spiller til GOG. Det er Kamilla Due Gjellerod, som kommer fra at have spillet U19 (med Bára) i HC Odense. Den hurtige fløjspiller har også spillet for TPI, hvor hun blandt andet har haft succes til DM i strandhåndbold. 

Det var nogle få ord om de nye spillere i truppen. I skal nok også få nogle linjer om de ”gamle” spillere, men det bliver en anden gang. Og de er i øvrigt ikke ”gamle”. De tilbageværende spillere er næsten udelukkende 2. års U19, første års eller anden års seniorer. Peter Due får lov til at arbejde med et ungt kuld, som til gengæld får lov til at arbejde hårdt for hvert eneste point.

I øvrigt: Vi står og mangler en, der har mod på at optage holdets hjemmekampe – og lægge dem op på håndboldens fælles system ”Sideline”. Hvis du skulle have lyst til at hjælpe til – og se nogle unge spillere, som knokler røven ud af bukserne, så skal du bare melde dig til Keld Vilhelmsen. 

Med venlig hilsen

GOG Håndbold.