Skip to main content

DM-betragtninger ved GOGs børne og ungdomshold

Af 14. juni 2019GOG

DM-betragtninger ved GOGs børne og ungdomshold, foretaget af Poul Syberg
– Resultatmæssigt går det fremad for GOG – fra de helt små årgange og op til U18… og måske også senior…?, jamen der stiger holdene ved DM-placeringerne; jo ældre spillerne bliver, desto bedre placering – læs bare med hér;

DM var en spændende ting at overvære!

Vores U18 Hold har været fuldstændig suveræne. Alle har påpeget, at vi var favoritter til at hjemtage DM. At vores 2.hold, Oure, skulle hjemtage sølv, var en sensation og yderst fantastisk i vores talentarbejde i Oure og GOG. Situationen hvor GOG og Oure holdene er de bedste i landet, er en magtdemonstration af umådelige dimensioner. Det nervepres 1.holdet oplevede ved at have sit 2.hold med til DM, var kæmpe stort, men holdet bestod prøven, og vandt guldet fortjent, men ligeså en fortjent 2.plads til Oure, som vandt over det 3. bedste hold skanderborg.

U16 Drenge var et talentfuldt hold, men var ikke særlig skolet ved årets start. Langsomt, men sikkert, fik Carsten Jensen, kontrol over talentet, i kampen med tiden, nåede holdet alligevel at nå flotte sølvmedaljer. En fornemt præstation!

U16 Piger startede med at være efter den absolutte elite. Men med en flot slutspurt, nåede de DM. Efter et klart nederlag lørdag, tabte vi kun med et mål i kampen om bronze – en fornem præstation.

U14 drenge startede også sæsonen langt nede i hierakiet, og fik nogle gevaldige nederlag. Men i løbet af sæsonen hævedes niveauet langsomt, som kulminerede i en sikker kvalifikation til DM. Disse kval-kampe var så overbevisende, at man så småt begyndte at drømme om metal. Virkeligheden var dog, at der endnu var et lille stykke vej. Den nye turerningstruktur i 2020, gør at det er de samme årgang som mødes… spændende at se om man kan rykke helt op i toppen til næste år.

En anden højdehopper, er U12 pige A. I starten af sæsonen, var der lang vej op til toppen. Det lykkedes Amir Shabani, gennem målrettet og fint arbejde, at mindske afstanden til toppen. På dommens dag ved DM, viste det sig at afstanden var meget mindre end hvad man måske troede. Blandt andet spillede vi uafgjort med de danske mestre fra Ringsted. Det blev til en 10-11. plads, men jeg føler mig overbevist om, at holdet næste år, bliver medaljetager.

U12 drenge A leverede et hæderligt resultat. På forhånd kunne man tro at man var i top seks. Dette resultat blev stort set opnået med en syvende plads. Holdet gjorde det udemærket i hele tureringen. Men i de afgørende kampe, var opdækningen så mangelfuld, at en højere placering ikke lod sig gøre.

U10 Drenge A fik sig en hæderlig placering, men desværre, inkasserede vi nogle store nederlag som beviser, at vi har et stykke vej til elitetoppen.

U10 Piger klarede sig fint og havde et godt DM. Holdet præsterede nogle fine resultater, med fordelt mellem sejre og nederlag. Det skal med i betragtningen, at kun 12 hold deltog i turneringen, mod normalt 20 hold.

Alt i alt, har eliten i GOG, blandt børne og ungdomsholdene, præsterede gode resultater. Udover eliten, har bredde-holdene klaret sig fantastisk her på Fyn… og det er en helt anden historie…