Skip to main content

Beretning fra bestyrelsen til SIS

Af 28. maj 2018december 13th, 2018GOG

28-05-2018

Beretning fra bestyrelsen til SIS

“Godkendt sæson for U18 i GOG”

GOG Håndbold´s bestyrrelse har tilsendt SIS (Sport og Idræt i Svendborg)  følgende beretning 

 

“Godkendt sæson for U18 i Gudme !

 

Igen i år har Gudme og Oure lagt halgulv til nogle af landets bedste håndboldspillere i U18-årgangene. GOG Håndbold, Gudme HK og Skolerne i Oure har i fællesskab leveret et stærkt stykke udviklings- og talentarbejde, som har resulteret i fine resultater igen i den forløbne sæson.

 

GOGs U18 herrer var 100 procent totalt overlegne i Østdanmark i hele sæsonen. Det betød en knusende overlegen triumf blandt de bedste øst-hold før jul, og det betød en lige så knusende overlegen triumf i øst-ligaen efter jul – og dermed kvalifikation til kampen om DM-medaljerne: Final 4.

 

GOGs U18-herrer – under ledelse af træner Mathias Albrektsen – var faktisk så suveræne, at det blev til 10 sejre ud af 10 mulige, og en målscore på plus 180 – altså en ”gennemsnitlig” sejr på 18 mål pr kamp! Alle andre hold i øst-ligaen havde minusmålscore… Det må vist være godkendt at være så klart bedst af alle hold på hele Fyn, hele Sjælland og omkringliggende øer.

 

Desværre gik det ikke helt lige så gnidningsfrit til DM. Her skulle GOG forsøge at gentage sidste års og forrige års succes ved at vinde det danske mesterskab igen-igen-igen. Det lykkedes desværre ikke. Et stærkt mandskab fra Skanderborg blev – efter en meget tæt og medrivende og jævnbyrdig – semifinale for stor en mundfuld for de sydfynske drenge. Skanderborg vandt, og jyderne gik dermed til finalen, som de også vandt. GOG måtte derfor ”nøjes” med en kamp om bronzen, og den blev til gengæld vundet klart og komfortabelt over SUS/Nyborg. Naturligvis går et GOG-mandskab altid efter guldet (specielt efter at have vundet det to år i træk), men man må aldrig blive for stor til at være stolt over en plads på podiet til et DM!

 

For de sydfynske U18-kvinder var udgangspunktet et ganske andet end for herrerne: De gule piger, som går under navnet Gudme Oure GOG Sydfyn, kvalificerede sig før jul til øst-ligaen, og det blev – helt som ventet – en lidt mere broget omgang efter jul.

 

Faktisk spillede GOG-pigerne flere kampe på højt-højt niveau, og det lykkedes at spille lige op med og tage point fra nogle af de bedste hold. I andre kampe ramte holdet ikke topniveauet, så det blev desværre ikke til kvalifikation til DM. Gudme, Oure GOG Sydfyn pigerne måtte – under ledelse af træner Kasper Andersen – nøjes med en fjerdeplads ud af de seks hold i øst-ligaen. Overgået af Ajax, FIF og HC Odense. 

 

Det har med andre ord været godkendte sæsoner for både U18-herrerne og U18-kvinderne. De kompetente trænerteams bag begge hold har udviklet de unge mennesker i et stærkt og udfordrende træningsmiljø. Der er ingen tvivl om, at der venter masser af de dygtige og talentfulde spillere mange store oplevelser og kampe og udfordringer i de kommende år.

 

Nogle af dem er allerede udtaget til ungdomslandshold og DHF-samlinger. Vi er i GOG – i stærkt samarbejde med Skolerne i Oure – i hvert fald meget stolte over, at vi fortsat er i stand til at talentudvikle nogle af de bedste håndboldspillere i landet – lige her på Sydfyn. Også i denne sæson.

 

Og vi er klar til at gøre det hele i næste sæson også. Måske endda med endnu mere DM-metal forude.

 

Med venlig hilsen

GOGs bestyrelse”

 

Eller læs nyheden på følgende link

http://www.sis-svendborg.dk/med-stoette-fra-talentpulen/

 

Om SIS

 

“Sammenslutningen af idrætsforeninger i Svendborg Kommune hedder Sport og Idræt i Svendborg. Sport og Idræt i Svendborg, hjemsted er Svendborg Kommune:”

 

“Sport og Idræt i Svendborg  skal varetage medlemsforeningernes interesser med henblik på at opnå de bedst mulige vilkår for idrætten i Svendborg Kommune, samt repræsentere foreningerne over for offentlige myndigheder og institutioner i øvrigt”.