Skip to main content

Årets Leder i GOG udpeget af bestyrelsen!

Af 18. juni 2020GOG

Goddag Carsten Langager Jensen!

Vi skriver til dig, fordi vi gerne vil fortælle dig noget, som vi synes er vigtigt. Vi havde egentlig håbet, at du havde opdaget det ”direkte”, da kåringen blev offentliggjort, men nu får du det på denne vis i stedet for.

GOG Håndbold er en forening med en lang historie. GOG Håndbold er et fællesskab med mange vigtige værdier. GOG Håndbold er et sammenhold med mange stærke traditioner. En af disse traditioner er, at vi hvert år kårer ”Årets Leder i GOG”.

Der er mange mennesker, der har fået æren, men vi er i GOG Håndbolds bestyrelse kommet frem til, at vi næppe nogensinde har været mere stolte over at overrække prisen – end i år.

Vi har nemlig besluttet os for, at du skal være ”Årets leder i GOG 2020”.

Det er næsten unødvendigt at opremse alle de mange ting, du har gjort for GOG igennem årene. Men det er ikke så lidt. Det er også omsonst at remse op, hvad du har leveret af helt vanvittigt flotte resultater for GOG og Skolerne i Oure i de seneste mange år.

Bedrifterne taler for sig selv. Vi vil dog gerne have lov til at fremhæve noget: Du har nemlig en kæmpe betydning for vores klub og vores fællesskab, fordi du håndhæver nogle værdier, som er afgørende. Der er ingen drengespillere, der er i tvivl om, at det altid handler om holdet før spilleren. At det altid gælder om at arbejde så hårdt som overhovedet muligt. At der aldrig skal ”spilles smart”. At man altid kan hjælpe sin holdkammerat og sit hold. Og at disse værdier – disse dyder – er de afgørende i fællesskab som vores.

Det er primært af disse årsager, at vi gerne vil have lov til at overrække dig prisen som ”Årets Leder i GOG 2020”. Du er en kulturbærer af fineste karat, og vi er stolte over at have dig i vores midte. Vi ved, at du hader unødvendig opmærksomhed, men vi vil nu alligevel gerne have lov til at hædre dig formelt, når lejlighed byder sig. Med kæmpe respekt fra hele GOG Håndbold bestyrelse